Autószállítás: Miért bízza Ön is profikra gépjárműve szállítását?

Autómentés
Share on facebook

Mi a legfontosabb Önnek az autószállítás során? Erre a kérdésre legtöbben az autójuk biztonságát és a gépjármű szállítás kedvező költségét emelik ki. A profi autószállítók többek között pontosan ezt a két szempontot tekintik alapelvnek. 

Válasszon minket, mert:

  • Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.
  • Napi 24 órában elérhetők vagyunk, így bármikor a segítségére indulunk.
  • Hétvégén és ünnepnapokon is gondoskodunk az autómentésről.
  • Speciális trélereink segítségével bármilyen járművet elszállítunk.
  • Gyors határidővel dolgozunk, és hamar a helyszínre érkezünk.
  • Az első telefonhívás során konkrét árajánlatot nyújtunk.

Mikor szükséges az autószállítás?

Ha az autóját A-ból B-be szeretné eljuttatni, akkor az autószállítás jelenti a megoldást. Legyen szó akár lerobbant vagy speciális szállítást igénylő gépjárműről, érdemes szakemberekkel dolgozni. 

Az autószállítás és autómentés külföldre is hasznos lehetőség, ha időben és kényelmesen szeretné járművét eljuttatni a kijelölt helyre. Legyen szó EU-s vagy egyéb országokról, a gépjárműve szállításával kényelmesebb lesz az utazása.

Ha a gépjárműve műszaki hiba miatt állt meg, akkor azonnali autómentésre van szüksége. Ilyenkor a legfontosabb, hogy minél hamarabb segítséget kapjon. Ha az autója mentésre vagy szállításra szorul, hívjon minket 

Miért érdemes profikra bízni az autószállítást?

Habár sokan saját kezűleg szeretnék autójukat egyik helyről a másikra szállítani, de a kivitelezés nem mindig sikerül jól. A félprofi eszközök és a kevés szakmai tapasztalat ugyanis súlyos károkat okozhat az autó szállítása közben. 

A profik által használatos nyitott tréleres autószállítás már önmagában számos előnnyel jár. Legfontosabb előnye, hogy autója stabil rögzítéssel és biztonságosan fog célba érni. 

A biztonságos szállítás mellett a másik döntő tényező maga az autószállítás ára. Fontos, hogy gyorsan megismerje a költségeket. Velünk fix áron, 6.900 Ft/óra költséggel gondoskodhat az autószállításról. 

Az autószállítást tehát azért érdemes profikra bízni, hogy gépjárművét biztosan sérülésmentesen, kedvező áron és időben juttassa a célállomásra. 

Milyen veszélyei vannak az amatőr autószállításnak?

Az előbb megismerhette a profi autószállítás előnyeit, most következzenek az amatőr módszerek hátrányai: 

 A gépjármű sérülése 

 A szakszerűtlen szállítás legnagyobb veszélye az autó sérülése. Már egyetlen, hajszálvékony karcolás is rendkívül bosszantó lehet. Azonban a vontatás közbeni bizonytalan manőverezések vagy a gyenge felszerelés miatt súlyos anyagi károk is jelentkezhetnek. 

 Lassú és körülményes haladás 

 A rutinos autószállítók igazán hatékony sebességgel képesek haladni az utakon. Azonban korszerűtlen felszereléssel és kevés tapasztalattal rengeteg időbe telhet a szállítás. Még ha a szállítás végül sérülésmentes is, az idő biztosan több lesz a kelleténél. 

Profi autószállítás kedvező áron? Válasszon minket!

Ahogyan már az elején is kiemeltük: az autószállítás akkor szakszerű, ha az Ön gépjárműve karcolásmentesen és időben, de pénztárcabarát áron jut célba. 

  •  Garantáljuk a sérülésmentes szállítást. Nyitott trélerünkkel az Ön autója is az eredeti állapotában fog megérkezni a kijelölt helyre. 
  • Kedvező áron dolgozunk. Munkadíjunk mindig fix: 6900 Ft/óra. Ennek köszönhetően soha nincsenek rejtett költségei vagy előre nem várt kiadásai. 
  • Autója határidőre a helyszínen lesz. Az előre megbeszélt időben kollégáinkkal a gépjárművét az Ön által kijelölt helyre szállítjuk. 

 Szeretné autóját profin célba juttatni? Hívjon minket bizalommal!

Autómentés

Tréler: Miért a leghatékonyabb választás autószállításhoz?

Ha szakszerű autómentésről van szó, akkor az autószállító tréler használata jelenti a legbiztonságosabb megoldást. Segítségével kedvező áron és rövid határidővel juttathatja el autóját az Önnek megfelelő helyre.   De miért a tréleres szállítás a leghatékonyabb választás? Miért előnyösek a nyitott trélerek? A következő írásunkban ezekre a kérdésekre is válaszokat adunk.  Válasszon

Tovább »
Autómentés 0-24

0-24 autómentés Budapest | Gyors szállítás fix áron

Ha az autómentés Budapest területén esedékes, kollégáink segítségével Ön költséghatékonyan és biztonságosan gondoskodhat autója elszállításáról. Meghibásodott gépjárművét nyitott trélerrel, rövid határidővel szállítjuk a kívánt helyre.  Válasszon minket, mert: Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést.  Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk.  Az autómentés árakat az első beszélgetéskor pontosan meghatározzuk.  4 fő számára helyet biztosítunk

Tovább »
Autómentés Budapesten

Autómentő Budapest | Mit tegyen várakozás közben?

Amíg az autómentő Budapest helyszínére érkezik, addig Önnek is van ideje néhány fontos dolgot elintéznie. Habár mindenkinek 30 perces várakozási időt biztosítunk, mégis érdemes lehet már előtte kihasználni az időt.  Válasszon minket, mert: Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést.  Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk.  Az autómentés árakat az első beszélgetéskor pontosan meghatározzuk. 

Tovább »