Autószállítás

Mi a legfontosabb Önnek az autószállítás során? Erre a kérdésre legtöbben az autójuk biztonságát és a gépjármű szállítás kedvező költségét emelik ki. A profi autószállítók többek között pontosan ezt a két szempontot tekintik alapelvnek. 

 

Válasszon minket, mert:

 • Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.
 • Napi 24 órában elérhetők vagyunk, így bármikor a segítségére indulunk.
 • Hétvégén és ünnepnapokon is gondoskodunk az autómentésről.
 • Speciális trélereink segítségével bármilyen járművet elszállítunk.
 • Gyors határidővel dolgozunk, és hamar a helyszínre érkezünk.
 • Az első telefonhívás során konkrét árajánlatot nyújtunk.

Mikor szükséges az autószállítás?

Ha az autóját A-ból B-be szeretné eljuttatni, akkor az autószállítás jelenti a megoldást. Legyen szó akár lerobbant vagy speciális szállítást igénylő gépjárműről, érdemes szakemberekkel dolgozni. 

 

Az autószállítás és autómentés külföldre is hasznos lehetőség, ha időben és kényelmesen szeretné járművét eljuttatni a kijelölt helyre. Legyen szó EU-s vagy egyéb országokról, a gépjárműve szállításával kényelmesebb lesz az utazása. 

 

Ha a gépjárműve műszaki hiba miatt állt meg, akkor azonnali autómentésre van szüksége. Ilyenkor a legfontosabb, hogy minél hamarabb segítséget kapjon. Ha az autója mentésre vagy szállításra szorul, hívjon minket a +36 30 698 8284-es telefonszámon! 

 

Autómentés, autószállítás

Miért érdemes profikra bízni az autószállítást?

Habár sokan saját kezűleg szeretnék autójukat egyik helyről a másikra szállítani, de a kivitelezés nem mindig sikerül jól. A félprofi eszközök és a kevés szakmai tapasztalat ugyanis súlyos károkat okozhat az autó szállítása közben. 

 

A profik által használatos nyitott tréleres autószállítás már önmagában számos előnnyel jár. Legfontosabb előnye, hogy autója stabil rögzítéssel és biztonságosan fog célba érni. 

 

A biztonságos szállítás mellett a másik döntő tényező maga az autószállítás ára. Fontos, hogy gyorsan megismerje a költségeket. Velünk fix áron, 6.900 Ft/óra költséggel gondoskodhat az autószállításról. 

 

Az autószállítást tehát azért érdemes profikra bízni, hogy gépjárművét biztosan sérülésmentesen, kedvező áron és időben juttassa a célállomásra. 

Automentés Budapest - automentes2008.hu

Milyen veszélyei vannak az amatőr autószállításnak?

Az előbb megismerhette a profi autószállítás előnyeit, most következzenek az amatőr módszerek hátrányai: 

 

A gépjármű sérülése 

 

A szakszerűtlen szállítás legnagyobb veszélye az autó sérülése. Már egyetlen, hajszálvékony karcolás is rendkívül bosszantó lehet. Azonban a vontatás közbeni bizonytalan manőverezések vagy a gyenge felszerelés miatt súlyos anyagi károk is jelentkezhetnek. 

 

Lassú és körülményes haladás 

 

A rutinos autószállítók igazán hatékony sebességgel képesek haladni az utakon. Azonban korszerűtlen felszereléssel és kevés tapasztalattal rengeteg időbe telhet a szállítás. Még ha a szállítás végül sérülésmentes is, az idő biztosan több lesz a kelleténél. 

Profi autószállítás kedvező áron? Válasszon minket!

Ahogyan már az elején is kiemeltük: az autószállítás akkor szakszerű, ha az Ön gépjárműve karcolásmentesen és időben, de pénztárcabarát áron jut célba. 

 

 • Garantáljuk a sérülésmentes szállítást. Nyitott trélerünkkel az Ön autója is az eredeti állapotában fog megérkezni a kijelölt helyre. 
   
 • Kedvező áron dolgozunk. Munkadíjunk mindig fix: 6900 Ft/óra. Ennek köszönhetően soha nincsenek rejtett költségei vagy előre nem várt kiadásai. 
   
 • Autója határidőre a helyszínen lesz. Az előre megbeszélt időben kollégáinkkal a gépjárművét az Ön által kijelölt helyre szállítjuk. 

 

Szeretné autóját profin célba juttatni? Hívjon minket bizalommal a +36 30 698 8284-es telefonszámon!