Autómentés

Autómentés NON-STOP

Autószállítás: Miért bízza Ön is profikra gépjárműve szállítását?

Autómentés

Mi a legfontosabb Önnek az autószállítás során? Erre a kérdésre legtöbben az autójuk biztonságát és a gépjármű szállítás kedvező költségét emelik ki. A profi autószállítók többek között pontosan ezt a két szempontot tekintik alapelvnek. 

Válasszon minket, mert:

  • Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.
  • Napi 24 órában elérhetők vagyunk, így bármikor a segítségére indulunk.
  • Hétvégén és ünnepnapokon is gondoskodunk az autómentésről.
  • Speciális trélereink segítségével bármilyen járművet elszállítunk.
  • Gyors határidővel dolgozunk, és hamar a helyszínre érkezünk.
  • Az első telefonhívás során konkrét árajánlatot nyújtunk.

Mikor szükséges az autószállítás?

Ha az autóját A-ból B-be szeretné eljuttatni, akkor az autószállítás jelenti a megoldást. Legyen szó akár lerobbant vagy speciális szállítást igénylő gépjárműről, érdemes szakemberekkel dolgozni. 

Az autószállítás és autómentés külföldre is hasznos lehetőség, ha időben és kényelmesen szeretné járművét eljuttatni a kijelölt helyre. Legyen szó EU-s vagy egyéb országokról, a gépjárműve szállításával kényelmesebb lesz az utazása.

Ha a gépjárműve műszaki hiba miatt állt meg, akkor azonnali autómentésre van szüksége. Ilyenkor a legfontosabb, hogy minél hamarabb segítséget kapjon. Ha az autója mentésre vagy szállításra szorul, hívjon minket 

Miért érdemes profikra bízni az autószállítást?

Habár sokan saját kezűleg szeretnék autójukat egyik helyről a másikra szállítani, de a kivitelezés nem mindig sikerül jól. A félprofi eszközök és a kevés szakmai tapasztalat ugyanis súlyos károkat okozhat az autó szállítása közben. 

A profik által használatos nyitott tréleres autószállítás már önmagában számos előnnyel jár. Legfontosabb előnye, hogy autója stabil rögzítéssel és biztonságosan fog célba érni. 

A biztonságos szállítás mellett a másik döntő tényező maga az autószállítás ára. Fontos, hogy gyorsan megismerje a költségeket. Velünk fix áron, fix költséggel gondoskodhat az autószállításról. 

Az autószállítást tehát azért érdemes profikra bízni, hogy gépjárművét biztosan sérülésmentesen, kedvező áron és időben juttassa a célállomásra. 

Milyen veszélyei vannak az amatőr autószállításnak?

Az előbb megismerhette a profi autószállítás előnyeit, most következzenek az amatőr módszerek hátrányai: 

 A gépjármű sérülése 

 A szakszerűtlen szállítás legnagyobb veszélye az autó sérülése. Már egyetlen, hajszálvékony karcolás is rendkívül bosszantó lehet. Azonban a vontatás közbeni bizonytalan manőverezések vagy a gyenge felszerelés miatt súlyos anyagi károk is jelentkezhetnek. 

 Lassú és körülményes haladás 

 A rutinos autószállítók igazán hatékony sebességgel képesek haladni az utakon. Azonban korszerűtlen felszereléssel és kevés tapasztalattal rengeteg időbe telhet a szállítás. Még ha a szállítás végül sérülésmentes is, az idő biztosan több lesz a kelleténél. 

Profi autószállítás kedvező áron? Válasszon minket!

Ahogyan már az elején is kiemeltük: az autószállítás akkor szakszerű, ha az Ön gépjárműve karcolásmentesen és időben, de pénztárcabarát áron jut célba. 

  •  Garantáljuk a sérülésmentes szállítást. Nyitott trélerünkkel az Ön autója is az eredeti állapotában fog megérkezni a kijelölt helyre. 
  • Kedvező áron dolgozunk. Munkadíjunk Budapesten mindig fix 30.000 Ft, míg vidéken és külföldön 300 Ft/km. Ennek köszönhetően soha nincsenek rejtett költségei vagy előre nem várt kiadásai. 
  • Autója határidőre a helyszínen lesz. Az előre megbeszélt időben kollégáinkkal a gépjárművét az Ön által kijelölt helyre szállítjuk. 

 Szeretné autóját profin célba juttatni? Hívjon minket bizalommal!

Autómentés Budapest

Autószállító tréler | Gyakori kérdések és válaszok | GY.I.K.

Miért érdemes tréler segítségével gondoskodni az autómentésről? Budapest mellett vidéken és külföldön is elérhető a tréleres autószállítás? Az alábbi cikkünkben többek között ezekre a kérdésekre is szakszerű válaszokat adunk. Ha autómentésre vagy autószállításra van szüksége, hívjon minket a +36 30 698 8284-es telefonszámon!  Válasszon minket, mert: Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.

Tovább »
Autómentés Budapest

Autómentés Budapest | A leggyakoribb kérdések és válaszok | GY.I.K.

Az autómentés Budapest teljes területén, napi 24 órában elérhető. Speciális autómentő trélerrel dolgozunk, így a sérülésmentes szállítás minden esetben garantált. Az alábbi írásunkban választ adunk a leggyakoribb kérdésekre. Ha autómentésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!  Válasszon minket, mert: Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést.  Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk.  Az autómentés árakat

Tovább »
Autómentés

Tréler: Miért a leghatékonyabb választás autószállításhoz?

Ha szakszerű autómentésről van szó, akkor az autószállító tréler használata jelenti a legbiztonságosabb megoldást. Segítségével kedvező áron és rövid határidővel juttathatja el autóját az Önnek megfelelő helyre.   De miért a tréleres szállítás a leghatékonyabb választás? Miért előnyösek a nyitott trélerek? A következő írásunkban ezekre a kérdésekre is válaszokat adunk.  Válasszon

Tovább »