Autómentés

Autószállítás | Gyakori kérdések és válaszok | GY.IK.

Autómentés
Share on facebook

Az autószállítás rendkívül precíz munkát igényel, azonban velünk garantáltan sérülésmentesen gondoskodhat gépjárműve szakszerű szállításáról. Az alábbi írásunkban összegyűjtöttük az autószállítással kapcsolatos legfontosabb kérdéseket és válaszokat. Ha gépjárművét rövid idő alatt és profin szeretné eljuttatni A-ból B-be, akkor válasszon minket! 

Válasszon minket, mert:

  • Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.
  • Napi 24 órában elérhetők vagyunk, így bármikor a segítségére indulunk.
  • Hétvégén és ünnepnapokon is gondoskodunk az autómentésről.
  • Speciális trélereink segítségével bármilyen járművet elszállítunk.
  • Gyors határidővel dolgozunk, és hamar a helyszínre érkezünk.
  • Az első telefonhívás során konkrét árajánlatot nyújtunk.

Az autószállítás Budapesten is elérhető?

Természetesen igen. Az általunk végzett autószállítás és autómentés Budapest teljes területén non stop igénybe vehető. Szakképzett kollégáinkkal bármikor az Ön rendelkezésére állunk, hogy segítséget nyújthassunk gépjárműve szállításában. Budapesten is 6.900Ft-os óradíjjal végezzük el az autószállítást. Ha autóját profin szeretné elszállíttatni, keressen minket!

Vidéken és külföldön is igénybe vehető az autószállítás?

Igen. Legyen szó akár belföldi vagy külföldi autószállításról, gépjárművét hamar az Ön által kijelölt helyszínre visszük. Belföldi és határon túli szállítás esetén is 6.900Ft-os óradíjjal dolgozunk. Miután megbeszéltük a munkavégzéssel kapcsolatos részleteket, azonnal a vontató gépjárműbe ülünk, hogy a helyszínre utazzunk. Amikor megérkeztünk, a gépjárművét szakszerűen trélerre helyezzük, és elkezdjük a vontatást. 

 Azonban már az első telefonbeszélgetés során mindennel kapcsolatban részletes tájékoztatást nyújtunk. Pontosan ismertetjük az autószállítás menetét, és minden felmerülő kérdésére szakszerűen válaszolunk. Ha Önnek megfelel az általunk kínált határidő, akkor a megbeszélt időpontban a kijelölt helyszínre szállítjuk gépjárművét.

Hogyan történik az autószállítás?

Az autószállítást mindig speciális tréler segítségével végezzük. A tréleres szállítás legfontosabb előnye, hogy gépjárműve karosszériája soha nem érinti a tréler fém felületét. Ennek köszönhetően minden esetben sérülésmentesen juttatjuk el autóját a célállomásra. 

 Miután telefonon megbeszéltük Önnel az autószállítás kiindulási pontját és végállomását, kollégáinkkal maximális pontossággal végezzük el a feladatot. Az autószállítás vagy autómentés árak természetesen tartalmazzák az egyszeri felvételt és levételt. Mivel fix munkadíjunk az autópályadíjakat is magában foglalja, ezért Ön valóban költséghatékonyan szállíttathatja autóját belföldön és külföldön is. 

Miért érdemes minket választania, ha autószállításra van szüksége?

Gépjárművét szakszerűen, sérülésmentesen szállítjuk. Ahogyan említettük, minden esetben tréler használatával visszük el autóját a kívánt helyre. Így az eredeti állapotában fog célba jutni, és a legkisebb karcolás kialakulására sincs esély. Gondosan odafigyelünk a felvétel és a levétel során is autójára, hogy minden a megbeszéltek szerint történjen. 

 Belföldi és külföldi autószállítást is vállalunk. Legyen szó akár Budapestről vagy vidékről, illetve külföldi országokról, az autószállítás nálunk sehol nem okoz gondot. Mindig az előre egyeztetett időben érkezünk, és rövid idő alatt elvégezzük a szállítást. 

 Non stop elérhetők vagyunk. Ha autómentésre lenne szüksége, napi 24 órában kereshet minket. A hét bármely napján rendelkezésére állunk, hogy lerobbant gépjárművét minél hamarabb az Ön által megjelölt helyszínre vigyük. 

 Profi autószállításra van szüksége? Hívjon minket!

Autómentés Budapesten

Autómentő Budapest | Mit tegyen várakozás közben?

Amíg az autómentő Budapest helyszínére érkezik, addig Önnek is van ideje néhány fontos dolgot elintéznie. Habár mindenkinek 30 perces várakozási időt biztosítunk, mégis érdemes lehet már előtte kihasználni az időt.  Válasszon minket, mert: Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést.  Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk.  Az autómentés árakat az első beszélgetéskor pontosan meghatározzuk. 

Tovább »
Autómentés Budapest

Autószállító tréler | Gyakori kérdések és válaszok | GY.I.K.

Miért érdemes tréler segítségével gondoskodni az autómentésről? Budapest mellett vidéken és külföldön is elérhető a tréleres autószállítás? Az alábbi cikkünkben többek között ezekre a kérdésekre is szakszerű válaszokat adunk. Ha autómentésre vagy autószállításra van szüksége, hívjon minket a +36 30 698 8284-es telefonszámon!  Válasszon minket, mert: Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.

Tovább »
Autómentés 0-24

0-24 autómentés Budapest | Gyors szállítás fix áron

Ha az autómentés Budapest területén esedékes, kollégáink segítségével Ön költséghatékonyan és biztonságosan gondoskodhat autója elszállításáról. Meghibásodott gépjárművét nyitott trélerrel, rövid határidővel szállítjuk a kívánt helyre.  Válasszon minket, mert: Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést.  Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk.  Az autómentés árakat az első beszélgetéskor pontosan meghatározzuk.  4 fő számára helyet biztosítunk

Tovább »