Autómentés

Autómentés NON-STOP

Tréler

Autómentés Budapest tréler

Az autómentés, autószállítás napjainkban már elképzelhetetlen megfelelő módon terhelhető tréler nélkül. Ezek speciális kialakításuk révén alkalmasak szinte bármilyen jármű szállítására.

A tréler jelenleg a legköltséghatékonyabb módja az autómentésnek, autószállításnak. Éppen ezért alkalmazzuk mi is ezt a módszert, hiszen számunkra fontos, hogy mérsékelt áron tudjunk az Ön rendelkezésére állni. Legyen szó akár belföldi, akár külföldi járműszállításról, mi készen állunk. Segítségünkkel a roppant problémás helyzetek apró kellemetlenséggé zsugorodnak.

Különböző járművekhez különböző autószállító

Természetesen nem mindegy, hogy milyen járművet kell szállítani, éppen ezért nálunk a felszereltség nagyon fontos, több különböző tréler áll rendelkezésünkre.

A tréler valójában egy alumínium felépítmény, mely a vontató járműhöz csatlakoztatható. A tréler felületén különböző pontok találhatók, ahová a szállítandó jármű rögzítésre kerül. Így tudjuk garantálni az autószállítás során a sérülésmentességet. Mivel minden esetben nyitott tréler javasolt az autómentéshez, autószállításhoz, így az egyáltalán nem érintkezik a karosszériával. Ez további garancia a sérülésmentes szállításra.

A nyitott tréler további előnye, hogy nincs akkora légellenállása, mint a zárt platójú trélernek, így a vontató gépjármű fogyasztása nem emelkedik jelentősen. Ez szintén egy olyan tényező, mely segít alacsonyan tartani az árainkat.

Amennyiben szeretné Ön is biztonságban tudni autóját a szállítás során, hívjon minket, segítünk!

Autómentő szükségessége

Mikor van szükség autómentő használatára? A felsorolás végeérhetetlen. Rengeteg szituációban a tréler jelenti a legjobb megoldást.

Legyen szó akár személyautóról, akár lakókocsiról vagy motorkerékpárról, a tréler biztonságos megoldást jelent minden esetben. Természetesen vannak olyan szituációk, amikor más szóba sem jöhet. Például olyan járművek szállítása során, melyek alkalmatlanok a közúti közlekedésre. Ezek lehetnek vízi járművek, illetve olyan személygépjárművek, melyek nem rendelkeznek közlekedésre alkalmas engedéllyel.

Ezenkívül érdemes tudni, hogy a tréler alkalmas személyautók, furgonok, lakókocsik, veterán autók, kerékpárok, gépek, illetve a fent említett vízi járművek szállítására is. Nem kell aggódnia, ha járműve valamilyen szempontból speciális, találunk megoldást a járműszállításra.

Autómentés és családmentés egyben

Autómentő használata során a gépjárműnek üresnek kell lennie. Ebben az esetben mi történik az utasokkal?

Aggodalomra semmi ok, hiszen amikor az autó rögzítésre kerül a szállításhoz, a családtagoknak is kényelmes helyet biztosítunk a vontató gépjárműben négy főig. Nem kell attól tartania, hogy családtagjai ott maradnak valahol félúton, hiszen nemcsak az autót szállítjuk el, hanem utasait is, mindezt kulturált, tiszta, kényelmes körülmények között.

Működésképtelenné vált az autója egy családi utazás kellős közepén? Pánikra semmi ok. Családját és autóját is mérsékelt áron elszállítjuk az ország területén és azon kívül is bárhonnan, bármikor.

Ha biztonságos járműszállításra van szüksége, hívjon minket, segítünk!

Autómentés 0-24

0-24 autómentés Budapest | Gyors szállítás fix áron

Ha az autómentés Budapest területén esedékes, kollégáink segítségével Ön költséghatékonyan és biztonságosan gondoskodhat autója elszállításáról. Meghibásodott gépjárművét nyitott trélerrel, rövid határidővel szállítjuk a kívánt helyre.  Válasszon minket,

Tovább »