Autómentés

Autómentés NON-STOP

Autómentés árak

Az autómentés díja több tényezőből adódik össze, azonban elmondható, hogy egy átlagos Budapesten belüli szállítás ára:

24 000 Ft

(Csörlőzés +2 000 Ft)

Budapesten belűli szállítas esetén általában 1-3 óra alatt a megadott helyre szállitom. Forgalom függő. Budapesten kívüli szállítás esetén az ár megegyezés szerint. Hívjon és megegyezünk!

Autómentés Budapest

Nálunk az árak a realitás talaján maradnak.

Nem kell attól tartania, hogy elképzelhetetlenül magas összeget kell fizetnie az autószállításért. Ön és autója biztonságáért dolgozunk, megfizethető áron.

Egy működésképtelen autó minden esetben plusz anyagi terhet ró az emberre. Amennyiben ez olyan útszakaszon történik, ahol mindenképpen tréleres autószállításra van szükség, akkor a probléma még nagyobb méreteket ölt. Önnek ebben az esetben sincs oka aggodalomra, hiszen nálunk az autómentés árak a földön járnak.

Áraink belföldön és külföldön

Legyen szó akár belföldi, akár külföldi autószállításról, minden esetben mérsékelt árakkal állunk rendelkezésére.

Alapesetben az autómentés árak nálunk belföldön és külföldön egyaránt 7000 forintos alapdíjjal (csörlőzés +2000 Ft), plusz 300 forint/km áron működnek. Természetesen ez az ár csak tájékoztató jellegű, hiszen ahány gépjármű, annyi különböző méret és súly létezik, melyek az említett autómentés árak mértékét befolyásolhatják.

Amennyiben autószállításra van szüksége, hívjon minket, hiszen árak tekintetében meglepően kedvező feltételekkel segítünk, mivel számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb.

Mit tartalmaznak az árak?

Fontos tudni, hogy miket tartalmaznak a fent említett autómentés árak, hiszen jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy milyen tényezők miatt nem kell plusz költségtől tartanunk.

Az árak tartalmazzák az üzemanyagköltséget, a szállítandó gépjármű egyszeri felvételét és levételét, az autópályadíjakat az országon belül, valamint félóra várakozási díjat, ami bármilyen esetben előfordulhat.

Az autómentő cégek többsége a fent felsorolt tényezők közül legalább egyért pótdíjat számol fel az alapköltségeken felül. Nálunk ettől nem kell tartania. Éppen ezért olyan kedvezőek nálunk az autómentés árak.

Áraink egyedi járművek esetén

Egyedi járművét szeretné elszállíttatni? Mindezt mérsékelt áron? Nálunk az árak egyedi járművek esetén is igen kedvezők.

Egyedi járművek, illetve egyedi igények esetén egyedi árajánlatot szükséges kérnie. Az autómentés árak ebben az esetben speciális kialakítást tesznek szükségessé. Ilyenkor figyelembe vesszük a jármű méreteit, súlyát, egyéb speciális tulajdonságait, majd ezek alapján állítjuk össze az árajánlatot. Az árajánlat kialakítása minimális időt vesz igénybe, főként abban az esetben, ha autómentésről van szó.

Áraink egyedi igények esetén

Autószállítás tekintetében rengeteg tényező adódik, melyek egyedi igények formájában csapódnak le. Ez azonban ne riassza vissza! Az árak előre tervezett autószállítás esetén is mérsékeltek.

Ahány ember, ahány autó, annyi különböző igény létezik. Pontosan ezért említettük fentebb, hogy a megadott árak irányadóak, melyek igény szerint változhatnak. Az autómentés árak nálunk az igényekhez igazodnak, de minden esetben törekszünk arra, hogy az kedvező legyen az Ön számára.

Autómentésre, autószállításra van szüksége? Hívjon minket, megoldjuk!

Áraink tájékoztató jellegűek, és mivel a szállítandó járművek sokfélék (súly, méret, állapot), ezért minden esetben egyedi elbírálás alapján kerülnek megállapításra.