Autómentés

Autómentő Budapest | Mit tegyen várakozás közben?

Autómentés
Share on facebook

Amíg az autómentő Budapest helyszínére érkezik, addig Önnek is van ideje néhány fontos dolgot elintéznie. Habár mindenkinek 30 perces várakozási időt biztosítunk, mégis érdemes lehet már előtte kihasználni az időt. 

Válasszon minket, mert:

 • Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést. 
 • Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk. 
 • Az autómentés árakat az első beszélgetéskor pontosan meghatározzuk. 
 • 4 fő számára helyet biztosítunk az autószállítás során 
 • 0-24 elérhetők vagyunk, és azonnal útnak indulunk. 
 • Vízi és speciális járműveket is hatékonyan szállítunk. 

Mit lehet tenni, amíg az autómentő Budapest helyszínére érkezik?

Egy kis utcában vagy az autópálya mellett várakozni a lerobbant autóban rendkívül kellemetlen élmény. Az idő csak telik, és Ön nem kerül közelebb az úti céljához. 

 Hogy a várakozási időt hasznosan töltse, érdemes például felvennie a kapcsolatot egy autószervizzel, vagy tájékoztatni ismerőseit a későbbi érkezéséről. Így amíg az autómentő Budapestre ér, Ön számos feladatot elintézhet. 

 Teendők az autómentőre való várakozás közben: 

 •  Beszéljen egy autószervizzel. Ha minél hamarabb újra vezetni szeretné az autóját, hívjon fel egy közeli autószerelő műhelyt. A leggyorsabb autószerelést az úgynevezett gyorsszervizek biztosítják. 
 •  Tájékoztassa ismerőseit a későbbi érkezéséről. Ha éppen egy fontos találkozóra tartott autójával, akkor célszerű felhívni az ismerőseit. Közölje velük, hogy kb. mikor fog a helyszínre érni. 
 •  Szedje össze az autóban lévő iratait. Ez nagyon fontos lépés, hiszen könnyen a kesztyűtartóban maradhat a személyi igazolványa vagy a jogosítványa. Még az autómentő Budapestre érkezése előtt ellenőrizze a személyes iratait. 

Autómentő Budapest mellett országosan

Az általunk küldött autómentőt Budapest mellett Magyarország teljes területén igénybe veheti. Kollégáinkkal vidéki autószállítás esetén is igyekszünk a leghamarabb a helyszínre érkezni. 

 Az autómentés Pest megye mellett tehát bárhol elérhető, és az árak sem változnak. Mivel fix áron dolgozunk, így a tréleres szállítás során soha nem keletkeznek rejtett költségek. 

 Mennyibe kerül az autómentő Budapesten? 

 Az autómentőt Budapesten 18.000 Ft, míg Pest megye területén 180 Ft/km áron veheti igénybe. Ez az autómentés ár Magyarország teljes területén érvényes. 

 Az ár minden felmerülő költséget tartalmaz. Így az üzemanyag költséget és az autópálya díjat, illetve az extra 30 perces várakozási időt is magában foglalja a fix autómentés ár. 

Autómentés külföldről Budapestre

Külföldi autómentés esetén a munkadíj szintén 180 Ft/kmGépjárművét EU-s és EU-n kívüli országokból is Budapestre szállítjuk. Kollégáinkkal igyekszünk a legrövidebb időn belül segítséget nyújtani. 

Miért minket válasszon, ha az autómentőre Budapesten van szüksége?

 • Gyorsan az autómentés helyszínére érkezünk. A telefonos kapcsolatfelvétel után kollégáinkkal azonnal Önhöz indulunk, hogy autómentővel szállítsuk el gépjárművét. 
 •  Korrekt, fix áron dolgozunk. Az autómentő Budapesten 18.000 Ft, míg Pest megye területén 180 Ft/km áron veheti igénybe. A fix munkadíjnak köszönhetően nincsenek rejtett kiadások. 
 •  Autóját eredeti állapotában juttatjuk célba. Nyitott tréleres szállítással mindig karcolásmentesen visszük el gépjárművét a célállomásra. Speciális igényű járműveket is szállítunk. 
 •  Kollégáinkat 0-24 órában elérheti. Így az autómentő Budapest területén is gyorsan megérkezik Önhöz. 

 Autómentőre van szüksége Budapesten? Hívjon minket!

Autómentés

Autómentés árak | Milyen költségekkel lehet számolni? | GY.I.K.

Az autómentés árak terén Budapesten 18.000 Ft-os szállítási díjjal szükséges számolni. Az ország többi részén  180 Ft/km díjjal dolgozunk, így az alacsony ár garantált. Ha kedvező áron szeretne gondoskodni gépjárműve mentéséről vagy szállításáról, keressen minket bizalommal!  Válasszon minket mert: Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést.  Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk.  Az autómentés árakat az első beszélgetéskor

Tovább »
Autómentés Budapest

Autómentés Budapest | A leggyakoribb kérdések és válaszok | GY.I.K.

Az autómentés Budapest teljes területén, napi 24 órában elérhető. Speciális autómentő trélerrel dolgozunk, így a sérülésmentes szállítás minden esetben garantált. Az alábbi írásunkban választ adunk a leggyakoribb kérdésekre. Ha autómentésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!  Válasszon minket, mert: Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést.  Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk.  Az autómentés árakat

Tovább »
Autómentés Budapest

Autómentő Budapest | Hogyan segítünk Önnek? | GY.I.K. 

Az általunk biztosított tréleres autómentő Budapest mindegyik kerületében, napi 24 órában elérhető. Ha gépjárművével lerobbant, csak keressen minket, és kollégáinkkal rövid idő alatt a helyszínre érkezünk. Személyautók mellett furgonok és egyéb járművek szakszerű szállítását is elvégezzük. Ismerje meg a budapesti autómentéssel kapcsolatos legfontosabb információkat!   Válasszon minket, mert: Belföldön és külföldön is elvégezzük

Tovább »