Autómentés

Autómentés NON-STOP

0-24 autómentés Budapest | Gyors szállítás fix áron

Autómentés

Ha az autómentés Budapest területén esedékes, kollégáink segítségével Ön költséghatékonyan és biztonságosan gondoskodhat autója elszállításáról. Meghibásodott gépjárművét nyitott trélerrel, rövid határidővel szállítjuk a kívánt helyre. 

Válasszon minket, mert:

 • Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést. 
 • Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk. 
 • Az autómentés árakat az első beszélgetéskor pontosan meghatározzuk. 
 • 4 fő számára helyet biztosítunk az autószállítás során 
 • 0-24 elérhetők vagyunk, és azonnal útnak indulunk. 
 • Vízi és speciális járműveket is hatékonyan szállítunk. 

Autómentés Budapest összes kerületében fix áron

Az autómentést Budapest teljes területén fix áron veheti igénybe. Az autómentés ára 30.000 Ft. Ennek köszönhetően soha nincsenek váratlan kiadások vagy extra költségek. 

 Szerencsére vidéken és külföldön is 300 Ft/km a munkadíj. Így a külföldi autómentést is kedvező áron megoldhatja. Emiatt jelentős összeget spórolhat az autója javítására. 

 Érdemes minél hamarabb gondoskodni autója elszállításáról, hogy Ön hamarabb folytathassa teendőit. Igény esetén akár közvetlenül egy autószerelő műhelybe szállítjuk járművét, amíg Ön otthona vagy következő célállomása felé tart. 

Autómentés Budapesten is 0-24 órában

Kollégáinkat 0-24 órában, hétvégén és ünnepnapokon is elérheti. Legyen szó akár kora hétfőről vagy szombat délutánról, szakembereink Budapesten is indulásra készen állnak. 

 Szerencsére az autómentés Budapesten is gyorsan kivitelezhető, ha valódi profikat hív segítségül. Így Önnek nem kell sokat várnia a lerobbant autója mellett, és értékes időt nyerhet. 

 Természetesen a 0-24 órás autómentést belföldön és külföldön is igénybe veheti. Ha gépjárműve meghibásodott, azonnal trélerbe ülünk, és a segítségére indulunk. 

Autómentés belföldön és külföldön egyaránt

Az autómentés Budapest mellett bármelyik magyarországi helyszínen, illetve külföldön is 0-24 elérhető. Legyen szó itthoni falvakról vagy külföldi nagyvárosokról, az autómentés velünk garantáltan szakszerű lesz. 

 Belföldön és külföldön is ugyanolyan gyorsasággal gondoskodhat autója elszállításáról. EU-n kívüli országokba is rövid idő alatt eljutunk, hogy segítséget nyújtsunk. 

Mit tegyen, amíg az autómentőre várakozik?

 • Vegye ki autójából az Önnek fontos iratokat. Szállítás közben az autójának ugyanis üresnek kell lennie. Ellenőrizze, hogy megvan-e minden fontos papírja. Nézzen szét a kesztyűtartóban is. 
 •  Vegye fel a kapcsolatot egy autószerelő műhellyel. Érdemes felhívni egy közeli autószerelő céget, hogy autóját megjavíttassa. Ha extra rövid idő alatt szeretné autóját viszontlátni, akkor válasszon a gyorsszervizek közül. 
 •  Kezdje el szervezni a nap további részét. Szükség esetén tájékoztassa a találkozóra váró ismerőseit. Amit lehet, próbáljon meg telefonon vagy interneten keresztül elintézni. Így az autómentésre várakozva is hasznosan töltheti az idejét. 

Miért minket válasszon, ha budapesti autómentésre van szüksége?

 • A budapesti autómentés ára fix és kedvező. Az autómentés díja 30.000 Ft. Nincsenek rejtett költségek vagy extra kiadások. 
 •  Az autószállítás karcolásmentes. Nyitott tréleres megoldással a legbiztonságosabb autómentési technikát alkalmazzuk. Gépjárműve az eredeti állapotában fog célba jutni. 
 •  Autóját gyorsan az Ön által kijelölt helyre szállítjuk. A költséghatékony szállítás mellett igyekszünk minél rövidebb idő alatt A-ból B-be juttatni járművét. 

 Ha az azonnali autómentésre Budapesten van szüksége, hívjon minket!

Autószállítás

Autószállítás: Miért bízza Ön is profikra gépjárműve szállítását?

Mi a legfontosabb Önnek az autószállítás során? Erre a kérdésre legtöbben az autójuk biztonságát és a gépjármű szállítás kedvező költségét emelik ki. A profi autószállítók többek között pontosan ezt a két szempontot tekintik alapelvnek.  Válasszon minket, mert: Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre. Napi 24 órában elérhetők vagyunk, így bármikor

Tovább »
Autómentés Budapest

Autószállító tréler | Gyakori kérdések és válaszok | GY.I.K.

Miért érdemes tréler segítségével gondoskodni az autómentésről? Budapest mellett vidéken és külföldön is elérhető a tréleres autószállítás? Az alábbi cikkünkben többek között ezekre a kérdésekre is szakszerű válaszokat adunk. Ha autómentésre vagy autószállításra van szüksége, hívjon minket a +36 30 698 8284-es telefonszámon!  Válasszon minket, mert: Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.

Tovább »
Autómentés Budapest

Autómentés Budapest | A leggyakoribb kérdések és válaszok | GY.I.K.

Az autómentés Budapest teljes területén, napi 24 órában elérhető. Speciális autómentő trélerrel dolgozunk, így a sérülésmentes szállítás minden esetben garantált. Az alábbi írásunkban választ adunk a leggyakoribb kérdésekre. Ha autómentésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!  Válasszon minket, mert: Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést.  Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk.  Az autómentés árakat

Tovább »