Autómentés

Autómentés árak | Milyen költségekkel lehet számolni? | GY.I.K.

Autómentés
Share on facebook

Az autómentés árak terén Budapesten 6.900 Ft/óra munkadíjjal szükséges számolni. Az ország többi részén is ugyanilyen munkadíjjal dolgozunk, így az alacsony ár garantált. Ha kedvező áron szeretne gondoskodni gépjárműve mentéséről vagy szállításáról, keressen minket bizalommal! 

Válasszon minket mert:

  • Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést. 
  • Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk. 
  • Az autómentés árakat az első beszélgetéskor pontosan meghatározzuk. 
  • 4 fő számára helyet biztosítunk az autószállítás során. 
  • 0-24 elérhetők vagyunk, és azonnal útnak indulunk. 
  • Vízi és speciális járműveket is hatékonyan szállítunk. 

Milyen autómentés árakra lehet számítani Budapesten?

Az autómentés Budapesten 6.900 Ft/óra költséggel érhető el. Ez a munkadíj Budapest összes kerületében érvényes. A helyszínre általában 1-3 óra alatt szoktunk megérkezni, de természetesen mindig a leggyorsabb érkezésre törekszünk. Az érkezés idejét nagymértékben befolyásolja a forgalom. Azonban legyen szó akár hétköznapi csúcsforgalomról vagy hétvégi dugóról, kollégáinkkal non stop rendelkezésre állunk. 

Milyen költségekkel dolgozunk külföldi autómentés esetén?

Ha külföldi autómentésről van szó, akkor is 6.900 Ft-os óradíjjal végezzük el az autószállítást. Az autómentés ára tehát belföldön és külföldön is egységes. 

 Szerencsére a külföldi országokba is hamar eljutunk, és gondoskodunk gépjárműve szakszerű mentéséről. Ha az autója külföldön mondta fel a szolgálatot, keressen minket és azonnal megbeszéljük a részleteket! 

Mit tartalmaznak pontosan az autómentés árak?

Nálunk az autómentés árak magukban foglalják az üzemanyag költségeit, illetve az Ön gépjárművének egyszeri felvételét és a kívánt helyre szállítását. Az autópályadíjakat szintén tartalmazzák az árak, de ezen felül 30 perces várakozási időt is biztosítunk. Ez különösen jól jöhet akkor, ha a kocsiból néhány dolgot még ki kell venni, vagy pár telefonhívást még el kell intéznie az indulás előtt. 

 Mivel az autómentő cégek többsége az előbb felsorolt szolgáltatásokért extra költséggel dolgozik, ezért nálunk valóban pénztárcabarát áron biztosíthatja a szakszerű autómentést. Nincsenek rejtett költségek és extra kiadásokhiszen minden esetben fix áron dolgozunk. Miután megbeszéltük az autószállítás részleteit, kollégáinkkal már a helyszínre is indulunk, hogy segíthessünk. 

Egyedi igényű autószállítás esetén milyenek árak érvényesek?

Ha egyedi autószállításra lenne szüksége, akkor is 6.900Ft/óra munkadíjjal visszük el gépjárművét A-ból B-be. Megismerjük az Ön tartózkodási helyét és a célállomást, majd gépjárművét a megfelelő tréler segítségével szállítjuk a kívánt helyszínre. Az autómentés árak tehát az egyedi, speciális igényű gépjárművek szállítása esetén is valóban kedvezőek. 

Miért bízza ránk az autómentést?

Nálunk az autómentés árak valóban alacsonyak. Kollégáinkkal költséghatékonyan dolgozunk, és korrekt áron végezzük el az autómentési feladatokat. Önnek semmilyen extra felmerülő költség miatt nem kell aggódnia, hiszen mindig fix áron gondoskodunk az autómentésről. 

 Szakszerűen és biztonságosan szállítjuk el gépjárművét. Tréleres szállítás segítségével a gépjárművét garantáltan karcmentes állapotban visszük a célállomásra. Autója soha nem érintkezik a tréler fém felületével, így az eredeti állapotában fog célba jutni. 

 Autómentésre van szüksége kedvező áron? Hívjon minket!

Autómentés 0-24

0-24 autómentés Budapest | Gyors szállítás fix áron

Ha az autómentés Budapest területén esedékes, kollégáink segítségével Ön költséghatékonyan és biztonságosan gondoskodhat autója elszállításáról. Meghibásodott gépjárművét nyitott trélerrel, rövid határidővel szállítjuk a kívánt helyre.  Válasszon minket, mert: Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést.  Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk.  Az autómentés árakat az első beszélgetéskor pontosan meghatározzuk.  4 fő számára helyet biztosítunk

Tovább »
Autómentés

Autómentés árak | Milyen költségekkel lehet számolni? | GY.I.K.

Az autómentés árak terén Budapesten 6.900 Ft/óra munkadíjjal szükséges számolni. Az ország többi részén is ugyanilyen munkadíjjal dolgozunk, így az alacsony ár garantált. Ha kedvező áron szeretne gondoskodni gépjárműve mentéséről vagy szállításáról, keressen minket bizalommal!  Válasszon minket mert: Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést.  Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk.  Az autómentés árakat az első beszélgetéskor pontosan

Tovább »
Autómentés

Autószállítás | Gyakori kérdések és válaszok | GY.IK.

Az autószállítás rendkívül precíz munkát igényel, azonban velünk garantáltan sérülésmentesen gondoskodhat gépjárműve szakszerű szállításáról. Az alábbi írásunkban összegyűjtöttük az autószállítással kapcsolatos legfontosabb kérdéseket és válaszokat. Ha gépjárművét rövid idő alatt és profin szeretné eljuttatni A-ból B-be, akkor válasszon minket!  Válasszon minket, mert: Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre. Napi 24

Tovább »