Autómentés

Autószállító tréler | Gyakori kérdések és válaszok | GY.I.K.

Autómentés
Share on facebook

Miért érdemes tréler segítségével gondoskodni az autómentésről? Budapest mellett vidéken és külföldön is elérhető a tréleres autószállítás? Az alábbi cikkünkben többek között ezekre a kérdésekre is szakszerű válaszokat adunk. Ha autómentésre vagy autószállításra van szüksége, hívjon minket a +36 30 698 8284-es telefonszámon! 

Válasszon minket, mert:

  • Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.
  • Napi 24 órában elérhetők vagyunk, így bármikor a segítségére indulunk.
  • Hétvégén és ünnepnapokon is gondoskodunk az autómentésről.
  • Speciális trélereink segítségével bármilyen járművet elszállítunk.
  • Gyors határidővel dolgozunk, és hamar a helyszínre érkezünk.
  • Az első telefonhívás során konkrét árajánlatot nyújtunk.

Mi is az az autószállító tréler?

Az autószállító tréler nem más, mint egy speciálisan gépjárművek szállítására kialakított eszköz. A tréler lényegében egy alumínium felépítmény, amelynek segítségével garantáltan sérülésmentesen szállítható az Ön gépjárműve is. A trélert minden esetben a vontatást végző járműhöz csatlakoztatjuk. 

Autószállítás és autómentés esetén kizárólag a trélerek nyújtanak biztonságos megoldást. Éppen ezért fontos, hogy Ön is speciális trélerre és szakemberekre bízza gépjárműve A-pontból B-pontba való juttatását. 

Miért a tréler használata a legjobb megoldás az autószállításra?

  • Karcolásmentes szállítást garantál. A tréler legfontosabb előnye, hogy kialakításának köszönhetően a gépjárműve soha nem szenved sérülést szállítás közben. Mivel a fém szerkezethez egyáltalán nem ér hozzá az autója, ezért biztosan ugyanolyan állapotban juttatjuk célba, mint indulás előtt.
  •  Kedvező fogyasztási feltételeket biztosít. A nyitott tréler lényege, hogy a zárt platóval rendelkező típusokhoz viszonyítva jóval kevesebb légellenállással dolgozik. Emiatt valóban kedvező áron visszük el autóját az Ön által kijelölt helyre, hiszen az üzemanyag fogyasztást nem növeli jelentősen a vontatás. A vontató gépjármű így normális tempóban, rövid idő alatt elvontatja autóját. 
  •  Személyautókon kívül egyéb járműveket is szállít. Természetesen az autókon kívül egyéb, akár speciális járművek szállítására is lehetősége nyílik. Akár furgonok, lakókocsik vagy vízi járművek, illetve veterán autók és munkagépek szállítása is tökéletesen elvégezhető vele. Olyan személyautók és egyéb gépjárművek is szállíthatók a segítségével, amelyek már nem rendelkeznek közlekedésre alkalmas papírokkal. 

Milyen árakon érhető el a tréleres autószállítás és autómentés?

Budapesten 6.900 Ft/óra munkadíjjal végezzük el a tréleres szállítási feladatokat. Vidéken és külföldön is 6.900 Ft-os óradíjjal dolgozunkA munkadíj tehát mindig fix, és ennek köszönhetően soha nincsenek rejtett költségek vagy nem várt kiadások. 

 A legegyszerűbb megoldás, ha Ön telefonon keres minket. Így a szállítással kapcsolatos információk megismerése után azonnal a vontató járműbe tudunk ülni, hogy útnak indulhassunk. 

Miért érdemes ránk bízni a tréleres szállítást?

Gépjárműve az eredeti állapotában fog célba érni. Ahogy korábban említettük, a tréler maximálisan sérülésmentes szállítási körülményeket tesz lehetővé. Emiatt az autója garantáltan a felvétel előtti állapotában fog az Ön által meghatározott helyre érkezni. 

 Autómentés esetén gyorsan a helyszínre érkezünk. Külföldi autómentés során is rövid idő alatt eljutunk a tartózkodási helyére, hogy minél hamarabb hazaszállítsuk gépjárművét. Ha ismerőseivel tartózkodik külföldön, akkor 4 fő szállítását is tudjuk vállalni. 

 Tréleres autószállításra van szüksége? Hívjon minket!

Autómentés Budapest

Autószállító tréler | Gyakori kérdések és válaszok | GY.I.K.

Miért érdemes tréler segítségével gondoskodni az autómentésről? Budapest mellett vidéken és külföldön is elérhető a tréleres autószállítás? Az alábbi cikkünkben többek között ezekre a kérdésekre is szakszerű válaszokat adunk. Ha autómentésre vagy autószállításra van szüksége, hívjon minket a +36 30 698 8284-es telefonszámon!  Válasszon minket, mert: Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.

Tovább »
Autómentés

Tréler: Miért a leghatékonyabb választás autószállításhoz?

Ha szakszerű autómentésről van szó, akkor az autószállító tréler használata jelenti a legbiztonságosabb megoldást. Segítségével kedvező áron és rövid határidővel juttathatja el autóját az Önnek megfelelő helyre.   De miért a tréleres szállítás a leghatékonyabb választás? Miért előnyösek a nyitott trélerek? A következő írásunkban ezekre a kérdésekre is válaszokat adunk.  Válasszon

Tovább »
Autószállítás

Autószállítás: Miért bízza Ön is profikra gépjárműve szállítását?

Mi a legfontosabb Önnek az autószállítás során? Erre a kérdésre legtöbben az autójuk biztonságát és a gépjármű szállítás kedvező költségét emelik ki. A profi autószállítók többek között pontosan ezt a két szempontot tekintik alapelvnek.  Válasszon minket, mert: Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre. Napi 24 órában elérhetők vagyunk, így bármikor

Tovább »