Autómentés

Autószállító tréler | Gyakori kérdések és válaszok | GY.I.K.

Autómentés
Share on facebook

Miért érdemes tréler segítségével gondoskodni az autómentésről? Budapest mellett vidéken és külföldön is elérhető a tréleres autószállítás? Az alábbi cikkünkben többek között ezekre a kérdésekre is szakszerű válaszokat adunk. Ha autómentésre vagy autószállításra van szüksége, hívjon minket a +36 30 698 8284-es telefonszámon! 

Válasszon minket, mert:

  • Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.
  • Napi 24 órában elérhetők vagyunk, így bármikor a segítségére indulunk.
  • Hétvégén és ünnepnapokon is gondoskodunk az autómentésről.
  • Speciális trélereink segítségével bármilyen járművet elszállítunk.
  • Gyors határidővel dolgozunk, és hamar a helyszínre érkezünk.
  • Az első telefonhívás során konkrét árajánlatot nyújtunk.

Mi is az az autószállító tréler?

Az autószállító tréler nem más, mint egy speciálisan gépjárművek szállítására kialakított eszköz. A tréler lényegében egy alumínium felépítmény, amelynek segítségével garantáltan sérülésmentesen szállítható az Ön gépjárműve is. A trélert minden esetben a vontatást végző járműhöz csatlakoztatjuk. 

Autószállítás és autómentés esetén kizárólag a trélerek nyújtanak biztonságos megoldást. Éppen ezért fontos, hogy Ön is speciális trélerre és szakemberekre bízza gépjárműve A-pontból B-pontba való juttatását. 

Miért a tréler használata a legjobb megoldás az autószállításra?

  • Karcolásmentes szállítást garantál. A tréler legfontosabb előnye, hogy kialakításának köszönhetően a gépjárműve soha nem szenved sérülést szállítás közben. Mivel a fém szerkezethez egyáltalán nem ér hozzá az autója, ezért biztosan ugyanolyan állapotban juttatjuk célba, mint indulás előtt.
  •  Kedvező fogyasztási feltételeket biztosít. A nyitott tréler lényege, hogy a zárt platóval rendelkező típusokhoz viszonyítva jóval kevesebb légellenállással dolgozik. Emiatt valóban kedvező áron visszük el autóját az Ön által kijelölt helyre, hiszen az üzemanyag fogyasztást nem növeli jelentősen a vontatás. A vontató gépjármű így normális tempóban, rövid idő alatt elvontatja autóját. 
  •  Személyautókon kívül egyéb járműveket is szállít. Természetesen az autókon kívül egyéb, akár speciális járművek szállítására is lehetősége nyílik. Akár furgonok, lakókocsik vagy vízi járművek, illetve veterán autók és munkagépek szállítása is tökéletesen elvégezhető vele. Olyan személyautók és egyéb gépjárművek is szállíthatók a segítségével, amelyek már nem rendelkeznek közlekedésre alkalmas papírokkal. 

Milyen árakon érhető el a tréleres autószállítás és autómentés?

Budapesten 18.000 Ft-os díjjal végezzük el a tréleres szállítási feladatokat. Vidéken és külföldön 180Ft /km díjjal dolgozunkA munkadíj tehát mindig fix, és ennek köszönhetően soha nincsenek rejtett költségek vagy nem várt kiadások. 

 A legegyszerűbb megoldás, ha Ön telefonon keres minket. Így a szállítással kapcsolatos információk megismerése után azonnal a vontató járműbe tudunk ülni, hogy útnak indulhassunk. 

Miért érdemes ránk bízni a tréleres szállítást?

Gépjárműve az eredeti állapotában fog célba érni. Ahogy korábban említettük, a tréler maximálisan sérülésmentes szállítási körülményeket tesz lehetővé. Emiatt az autója garantáltan a felvétel előtti állapotában fog az Ön által meghatározott helyre érkezni. 

 Autómentés esetén gyorsan a helyszínre érkezünk. Külföldi autómentés során is rövid idő alatt eljutunk a tartózkodási helyére, hogy minél hamarabb hazaszállítsuk gépjárművét. Ha ismerőseivel tartózkodik külföldön, akkor 4 fő szállítását is tudjuk vállalni. 

 Tréleres autószállításra van szüksége? Hívjon minket!

Autómentés Budapest

Autómentés Budapest | A leggyakoribb kérdések és válaszok | GY.I.K.

Az autómentés Budapest teljes területén, napi 24 órában elérhető. Speciális autómentő trélerrel dolgozunk, így a sérülésmentes szállítás minden esetben garantált. Az alábbi írásunkban választ adunk a leggyakoribb kérdésekre. Ha autómentésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!  Válasszon minket, mert: Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést.  Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk.  Az autómentés árakat

Tovább »
Autómentés

Autómentés árak | Nálunk az ár mindig FIX: 18.000 Ft

Az autómentés árak rendkívül fontosak, hiszen a lerobbant gépjárműve javítási költsége már önmagában magas lehet. Ha éppen a meghibásodott autója mellett keresi a pénztárcabarát és gyors segítséget, akkor válasszon minket bizalommal.   Az autómentés ára nálunk mindig fix: 18.000 Ft. Ennek köszönhetően nincsenek rejtett vagy előre nem várt kiadások.  Válasszon minket mert: Belföldön és külföldön

Tovább »
Autómentés 0-24

0-24 autómentés Budapest | Gyors szállítás fix áron

Ha az autómentés Budapest területén esedékes, kollégáink segítségével Ön költséghatékonyan és biztonságosan gondoskodhat autója elszállításáról. Meghibásodott gépjárművét nyitott trélerrel, rövid határidővel szállítjuk a kívánt helyre.  Válasszon minket, mert: Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést.  Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk.  Az autómentés árakat az első beszélgetéskor pontosan meghatározzuk.  4 fő számára helyet biztosítunk

Tovább »