Autószállítás

Autószállítás

Egyes esetekben problémába ütközik, még akkor is, ha az adott gépjármű működőképes. Mit tehet ilyenkor az ember?

Egyedi járművek esetén olykor nem megoldható, hogy a jármű saját kerekén kerüljön a célállomásra. Ilyenkor autómentő szükséges. Bizonyos járművek esetén azonban egyedi szállításra van szükség, melyhez megfelelő felszereltség és megfelelő szaktudás szükséges. Mi mindezt biztosítjuk az Ön számára.

A szolgáltatás kétkerekű járművek esetén

A motorkerékpárok szállítása közel sem olyan egyszerű, mint az ember gondolná. Ilyen esetben egyedi szállítás a megoldás, mely révén a jármű a célállomásra kerülhet.

Szeretné sérülésmentesen, kényelmesen, korrekt áron motorkerékpárját máshová szállíttatni? Hívjon minket és segítünk. Telefon: +36 30 698 8284

Vízi jármű szállítás

Egy vízi jármű tipikusan az a közlekedési eszköz, mely saját kerekein nem jut el a célállomásra, szállítani kell. Ehhez speciális autószállítás szolgáltatás szükséges.

Amennyiben Ön is szeretné vízi járművét mérsékelt áron elszállíttatni, akár külföldre, akár külföldről haza, mi ebben is partnerek vagyunk.

Előre egyeztetett időpont esetén az autószállítás, bármilyen járműről is legyen szó, várakozás nélkül, gördülékenyen történik.

NON-STOP

Szolgáltatásainkra éjjel vagy ünnepnapokon főként akkor van szükség, ha a jármű működésképtelenné válik, de egyéb különleges szituációk is bármikor adódhatnak.

Autómentés, illetve autószállítás szolgáltatásunk éppen ezért éjjel, hétvégén és ünnepnapokon is működik. Akár működési probléma merül fel, akár más okból van szükség autószállítás szolgáltatásra ezekben az időszakokban, mi rendelkezésére állunk.

Kiemelt gondossággal szállítjuk járművét!

Az elszállítandó járművet, legyen akár egy veterán autó, vagy bármilyen más különleges gépjármű, kiemelt gondossággal szállítjuk.

Számunkra minden jármű különleges, hiszen az Ön tulajdona, az Ön értéke, amit minden esetben nagy odafigyeléssel szállítunk. Sérülésmentes autószállítás az igénye? Ez nálunk alapkövetelmény. Esetleg különleges igényei vannak az autószállítást illetően? Tapasztalt munkatársaink és megfelelő felszereltségünk révén minden igényt kielégítünk az autószállítás területén.

Szeretné biztonságban tudni gépjárművét az autószállítás során? Hívjon minket, mi megoldjuk. Telefon: +36 30 698 8284

Az ország bármely területén és külföldön

Autómentőre van szüksége, de túl nagyok a távolságok? Nálunk ez a fogalom nem létezik.

Egyedi igényei vannak, és messze van a jármű? Tegye egyszerűbbé az életét, forduljon hozzánk, ha autószállítás problémája akadt. Gyakorlatilag bármilyen járművet, bármilyen távolságról el tudunk szállítani. Megfelelő felszereltségünk és szaktudásunk révén járművét nálunk biztonságban tudhatja.

Autója az ország másik felében van? Esetleg külföldön? Ez sem jelent számunkra problémát. Az autószállítás nálunk bármilyen távolságról működik.

Szeretné, ha mindez mérsékelt áron történne? Akkor megtalálta a megfelelő helyet, hiszen nálunk az autószállítás árak is jóval alacsonyabbak a megszokott árfekvésnél.

Tegye problémamentessé az autómentés gondját! Hívjon minket, bármilyen járműről, bármilyen távolságról is legyen szó! Telefon: +36 30 698 8284

Áraink

Fontos tudnivalók