Tréler

Az autószállítás és autómentés kizárólag professzionális tréler segítségével valósítható meg. A trélerek a speciális kialakításuk és a jelentős terhelhetőségük miatt a gépjárművek szállítására legalkalmasabb eszközök. 

 

Gépjárművek szállítása tréler használatával

A tréler kifejezetten gazdaságos és hatékony autószállítást tesz lehetővé. Az autószállítás és autómentés árak nálunk éppen a tréler miatt kedvezőek, hiszen használata a legköltséghatékonyabb megoldásnak tekinthető. 

 

Nyitott kialakítású trélereink további előnye, hogy a zárt platójú trélerekhez viszonyítva kevesebb a légellenállásuk. A kisebb légellenállás kedvezőbb üzemanyag fogyasztást eredményez, így alacsonyan tudjuk tartani a szállítási költségeket. 

 

Az ország bármely részére eljutunk, ha Önnek segítségre lenne szüksége. Természetesen külföldi autómentésre és autószállításra egyaránt lehetőséget biztosítunk. Évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően a nehezebben megközelíthető helyekre is könnyen eljutunk, és hatékony segítséget nyújtunk. 

Autómentés, autószállítás

Tréler az Ön gépjárműve számára

Természetesen a legjobb megoldás mindig az egyedi igények megismerését követően biztosítható. A különböző gépjárművek szakszerű szállítása érdekében nálunk számos speciális tréler érhető el, hogy minden feladat elvégzése akadálymentesen történjen. 

 

A tréler alapvetően nem más, mint egy olyan alumínium szerkezet, amely a vontató gépjárműhöz rögzíthető. Az autószállítás és autómentés során különböző pontok segítségével rögzítjük a gépjárművét, hogy garantáltan sérülésmentesen juttassuk célba az autót. 

 

A sérülésmentes szállításra a nyitott tréler a legalkalmasabb eszköz. Minden nyitott tréler legfontosabb előnye, hogy a gépjármű karosszériája nem érintkezik az alumínium építménnyel. A tréler nyitott kialakításának köszönhetően a karcolásokra egyáltalán nincs esély, így az Ön gépjárművét az eredeti állapotában tesszük le a megbeszélt helyszínen. 

 

Legyen szó bármilyen gépjárműről, garantáltan tudunk segíteni a gyors és hatékony szállításban. Sporteszközök, lakókocsik és furgonok, illetve veterán autók és speciális igénnyel rendelkező gépjárművek szállítását az adott feladatra alkalmas tréler segítségével végezzük. Forduljon hozzánk bizalommal bármilyen gépjármű szállítása esetén, és minden egyedi igényére maximális figyelemet fordítunk.

Automentés Budapest - automentes2008.hu

Miért minket válasszon, ha autószállításra van szüksége?

Kizárólag megbízható és biztonságos trélerekkel szállítjuk a gépjárműveket. Speciális tréler használatával bármilyen sporteszközt vagy gépjárművet rövid idő alatt, teljes biztonságban képesek vagyunk a kijelölt helyszínre szállítani. 

 

Nálunk a sérülésmentes szállítás garantált. Nyitott kialakítású trélerekre rögzítjük az Ön gépjárművét is, hogy a karosszéria egyáltalán ne érintkezzen az alumíniummal. Így semmilyen karcolás vagy sérülés nem alakulhat ki a karosszérián, és a szállítás végig teljes stabilitással történik. 

 

Lehetőséget nyújtunk családi autómentésre is, hogy Ön a szeretteivel együtt, sofőr kollégánk segítségével távozhasson az autómentés helyszínéről. Kifogástalan állapotú és kényelmes autónkkal összesen 4 személy számára tudunk helyet biztosítani. 

 

Bármikor hívhat minket. Legyen szó akár hétvégéről vagy ünnepnapokról, az autómentésben és szállításban mindig segítünk. Ha gépjárműve lerobbant vagy egyéb okok miatt szeretné elszállíttatni, kérjük, hívja a +36 30 698 8284 telefonszámot!