Tréler

Az autószállítás és autómentés során a leghatékonyabb és legbiztonságosabb a tréler használata. A tréler az egyedi felépítésének köszönhetően bármilyen jármű szállítására alkalmas eszköz.

Különböző járművek szállítása egyedi tréler használatával

A járműve típusától függően határozzuk meg, hogy melyik tréler használata lenne a legmegfelelőbb a szállítási feladatok elvégzésére. Éppen emiatt több különböző tréler is rendelkezésünkre áll, hogy mindig szakszerűen segíthessünk Önnek a gépjárműve szállításában.

 

A tréler lényegében nem más, mint egy olyan alumínium szerkezet, amely a vontatást végző járműhöz csatlakoztatható. A trélerhez a speciális rögzítési pontoknak köszönhetően a jármű egyszerűen rögzíthető. A stabil rögzítés miatt a sérülésmentes szállítás minden esetben garantált. 

 

A sérülésmentes szállításra további biztosíték, hogy az autómentést mindig nyitott tréler segítségével végezzük. A nyitott tréler egyik legfontosabb előnye a zárt platós trélerhez viszonyítva, hogy jelentősen kisebb a légellenállása. Az alacsony légellenállás miatt az üzemanyag fogyasztás sokkal kedvezőbb, így nálunk természetesen az autómentés árak is alacsonyabbak. 

 

A nyitott tréler másik fontos előnye, hogy soha nem érintkezik a gépjárműve karosszériájával. Így elkerülhető minden olyan apróbb, de annál kellemetlenebb sérülés, mint a karcolás vagy a festék leverése.

 

Ha Önnek fontos, hogy járműve a szállítás ideje alatt teljes biztonságban legyen, vegye fel velünk a kapcsolatot, és azonnal segítünk a megoldásban.

Autómentés, autószállítás

Mikor szükséges az autómentő használata?

Az autómentőre számtalan különböző esetben szükség lehet. Legyen szó akár műszaki hibáról, balesetről vagy bármilyen szituációról, a tréler mindig szakszerű segítséget nyújt a jármű hatékony szállításában. 

 

A trélerek segítségével személyautók, motorok és lakókocsik egyaránt biztonságosan szállíthatók. Vannak olyan helyzetek, amikor a tréleren kívül más megoldást nem is lehet biztosítani. A közúti közlekedésre alkalmatlan járművek esetében, mint a vízi járművek vagy az érvényes papírokkal nem rendelkező személygépjárművek, kizárólag trélerrel történhet a szállítás.

 

Természetesen a trélerekkel tökéletesen lehet szállítani kisteherautókat, furgonokat és kerékpárokat, illetve további járműveket és munkagépeket egyaránt. Ha Ön speciális járművet szeretne teljes biztonságban szállítani, arra is garantáltan megoldást kínálunk.

Automentés Budapest - automentes2008.hu

Autómentés és család mentés tréler segítségével

Az autómentés során a szállítandó gépjárműben természetesen nem ülhetnek utasok. Ilyen esetben Önnek egyáltalán nem kell aggódnia, hiszen családtagjai kényelmesen helyet foglalhatnak a vontatást végző gépjárműben. A vontató autóban összesen 4 fő számára tudunk helyet biztosítani.

 

A vontató autó üres helyeinek segítségével Önt és családtagjait egyaránt kényelmesen szállítjuk a kívánt helyszínre. Családdal lerobbanni mindig sokkal kellemetlenebb, mint egyedül. Ez különösen igaz akkor, ha kisgyermekek is utaztak a meghibásodott gépjárműben. Ilyenkor fontos, hogy a segítség rövid időn belül érkezzen, és minél kevesebbet kelljen várakozni családtagjainak.

 

Ha autómentésre lenne szüksége, keressen minket, és Önt a családjával együtt elszállítjuk a helyszínről, teljes mértékben kulturált körülmények között.