Tréler

Autószállító tréler segítségével gépjárművét az Ön által kijelölt helyszínre szállítjuk. Minden esetben egyedi ajánlatot nyújtunk, és pontosan ismertetjük a felmerülő költségeket. Az év minden napján 24 órás elérhetőséget biztosítunk, így bármikor segítünk a gépjárműve gördülékeny szállításában.

Válasszon minket, mert:

  • Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.
  • Napi 24 órában elérhetők vagyunk, így bármikor a segítségére indulunk.
  • Hétvégén és ünnepnapokon is gondoskodunk az autómentésről.
  • Speciális trélereink segítségével bármilyen járművet elszállítunk.
  • Gyors határidővel dolgozunk, és hamar a helyszínre érkezünk.
  • Az első telefonhívás során konkrét árajánlatot nyújtunk.

Miért a tréler az egyik leghatékonyabb gépjármű szállító eszköz?

Számos különböző típussal rendelkezik, hiszen a vízi járművek és lakókocsik speciális fuvarozási megoldásokat igényelnek. Tréler használatával bármilyen gépjármű biztonságosan és rövid határidőn belül célba juttatható. Az autómentés Budapest mellett Magyarország bármelyik településén elérhető.

Gépjárműve karosszériája egyáltalán nem ér hozzá a tréler fém felületéhez, amelynek köszönhetően minden alkalommal sérülésmentesen dolgozunk. Autóját az Önnek megfelelő helyre visszük, szükség esetén akár egy gyorsszervizbe szállítjuk. Így a lehető legrövidebb időn belül újra vezetheti a gépjárművét, és marad ideje a teendői elintézésére is.

Legyen szó bármilyen tréler használatáról, a pénztárcabarát árakat és a karcolásmentes szállítást garantáljuk. Ha Önnek gépjármű szállításra vagy sürgős autómentésre van szüksége, kérjük hívjon minket a +36 30 698 828-as telefonszámon!

Autómentés, autószállítás

Tréler használat pontosan az Ön igényeire szabva

Az autómentés árak a szállítani kívánt gépjárműve mérete és típusa, illetve az Ön úticélja megismerését követően számíthatók ki. Természetesen Önnek is egyedi árajánlatot nyújtunk, és minden felmerülő költséget már az első telefonbeszélgetés folyamán ismertetünk.

A tréler egy vontatójárműhöz rögzíthető fémszerkezet, amely úgy teszi lehetővé az autók szállítását, hogy a fel- és lerakódás során sem érinti a felülete a karosszériát. Így a szállítások során soha nem keletkezik kár, és a gépjármű az eredeti állapotában ér célba.

Nyitott tréler segítségével vízi sporteszközöket, furgonokat és speciális szállítási módot igénylő veterán autókat is költséghatékonyan a célállomásra viszünk. Kollégáinkkal bármilyen jármű szakszerű szállításáról gondoskodunk, amelynek köszönhetően Önnek is ideális megoldást kínálunk.

Automentés Budapest - automentes2008.hu

Hogyan történik az autószállítás?

Az autószállítás kifejezetten gördülékeny folyamat, hiszen az első telefonhívás alkalmával már konkrét munkadíjat tudunk mondani. Kíváncsiak vagyunk a gépjárműve típusára, hogy a súly és méret alapján megfelelő tréler segítségével szállíthassuk el. Egyedi igények esetén speciális trélerekkel is megoldható a szállítás.

Ha Önnek megfelel az árajánlat, tapasztalt szakembereinkkel a helyszínre sietünk, és az Önnek megfelelő helyre szállítjuk az autót. A tréleren a gépjárműve mindig stabilan áll, a karosszéria pedig nem találkozik a fém felülettel.

Célszerű tehát minél hamarabb gondoskodni a biztonságos autómentésről, hogy ne kelljen a gépjármű mellett várakozni, és minél több időt nyerjen a nap hátralévő részéből. Személyautók mellett vízi járműveket, lakókocsikat és furgonokat, illetve veterán járműveket is szállítunk.

Tréler használatával minden munkát gyorsan és költséghatékonyan, de maximális biztonsággal végzünk. Ha segítségre lenne szüksége, keressen minket a +36 30 698 828-as telefonszámon, és garantáltan megoldást nyújtunk Önnek!