Autómentés Budapest

Az autómentés Budapest összes kerületében gyorsan és hatékonyan megoldható, ha minket választ. Gépjárművét szakszerűen és sérülésmentesen szállítjuk a kívánt helyszínre, hogy Ön minél hamarabb folytathassa teendőit. Ha segítségre van szüksége, hívjon minket a +36 30 698 8284-es telefonszámon!

 

Válasszon minket, mert: 

 • Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.
 • Napi 24 órában elérhetők vagyunk, így bármikor a segítségére indulunk.
 • Hétvégén és ünnepnapokon is gondoskodunk az autómentésről.
 • Speciális trélereink segítségével bármilyen járművet elszállítunk.
 • Gyors határidővel dolgozunk, és hamar a helyszínre érkezünk.
 • Az első telefonhívás során konkrét árajánlatot nyújtunk.
Autómentés, autószállítás

Azonnali autómentés Budapest teljes területén

Az autómentés Budapest összes kerületében, a nap 24 órájában elérhető. Tapasztalt szakembereink segítségével a kapcsolatfelvételt követően rövid időn belül a helyszínre érkezünk, és segítséget nyújtunk. Legyen szó akár hétvégéről vagy ünnepnapról, esetleg munkaidő utáni dugóról, az időpont számunkra mindig aktuális.

Ön a lerobbant gépjárművét akár azonnal szervizbe küldheti, hogy a lehető legrövidebb időn belül újra használatba vehesse. Szakembereink professzionális tréler segítségével gondoskodnak az autó biztonságos szállításáról. A trélerek nem érintkeznek az autó karosszériájával, így minden esetben karcolásmentes a szállítás. Az autómentés Budapest területén azonnal elérhető. Kérjük, keressen minket bizalommal, és egy gyors egyeztetést követően rögtön útnak indulunk!

Autómentés, autószállítás

Autómentés Budapest mellett már vidéken és külföldön is

Az általunk végzett autómentés Budapest mellett már Magyarország összes településén elérhető, természetesen a nap 24 órájában. Munkatársainkkal igyekszünk a vidéki területekre is rövid időn belül megérkezni. Az autómentés Budapest és vidék teljes területén egyaránt költséghatékony. Így Önnek bárhol legyen szüksége segítségre, nálunk garantáltan kedvező költségekkel gondoskodhat gépjárműve elszállításáról. Az autómentés árak az adott szállítási feladat jellege alapján számíthatók ki, kollégáinkkal azonban már néhány kérdés megválaszolását követően pontos árajánlatot nyújtunk.

A távolság mellett a terepviszonyok sem jelentenek akadályt, hiszen a közlekedési szempontból nagyobb kihívást jelentő területekre is eljutunk. Ha Ön családjával vagy barátaival együtt szeretné elhagyni a helyszínt, akár 4 fő számára is helyet tudunk biztosítani. Utasainkat kulturált, kényelmes körülmények között szállítjuk a kívánt célállomásra.

Miért minket válasszon, ha gépjárműve mentésre szorul?

 • Speciális autómentő tréler segítségével a gépjárművét garantáltan sérülés- és karcolásmentes állapotban juttatjuk el az Ön által kijelölt helyre. Autóját úgy rögzítjük, hogy a karosszéria egyáltalán ne érintkezzen a trélerrel.
 • Az autómentés Budapest és vidék mellett külföldi országokban is igénybe vehető. A telefonos kapcsolatfelvétel után gyorsan felmérjük a szállítás igényeit, és ajánlatot teszünk. Ha Önnek megfelel az ajánlatunk, azonnal útnak indulunk, és minden szállítással kapcsolatos feladatot ellátunk.
 • Lakókocsik, vízi járművek és motorok mentését is elvégezzük. Speciális trélerek segítségével a különleges szállítási feladatok ugyanolyan gyorsan megoldhatók, mintha személyautóról lenne szó.
 • Igény esetén 4 fő szállítására biztosítunk lehetőséget, hogy Ön és hozzátartozói kényelmesen haza jussanak.
 • Az első telefonos kapcsolatfelvétel során a helyzete megismerése után rögtön árajánlatot adunk. Nincsenek rejtett kiadások, hiszen minden költséget pontosan ismertetünk.
 • Az autómentés Budapest és vidék területén hétvégén és ünnepnapokon is, napi 24 órán keresztül elérhető. Hívjon minket a +36 30 698 8284-es telefonszámon, és azonnal az Ön rendelkezésére állunk!