Autómentés árak

Az autómentés árak minden esetben az adott szállítási feladat megismerését követően számíthatók ki pontosan. Természetesen a távolság és a gépjármű típusa a két legfontosabb tényező a kalkuláció során. Ismerje meg az autómentés árak kiszámításának szempontjait!

Válasszon minket, mert:

  • Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.
  • Napi 24 órában elérhetők vagyunk, így bármikor a segítségére indulunk.
  • Hétvégén és ünnepnapokon is gondoskodunk az autómentésről.
  • Speciális trélereink segítségével bármilyen járművet elszállítunk.
  • Gyors határidővel dolgozunk, és hamar a helyszínre érkezünk.
  • Az első telefonhívás során konkrét árajánlatot nyújtunk.

Autómentés árak belföldön és külföldön

Legyen szó akár belföldi vagy külföldi autómentésről, költséghatékony megoldásainkkal az autómentés árak garantáltan kedvezőek lesznek az Ön esetében is. Alapvetően belföldön és külföldön is 7000 forintos alapdíjjal számolunk, és 100 Ft/km áron végezzük el a szállítást. Azonban az árak csak tájékoztató jellegűek, hiszen a gépjárműve mérete és súlya határozza meg a költségeket a szállítási cél mellett. Az autómentés árak tehát mindig az Ön egyedi igényei alapján számíthatók ki. A költségek vízi járművek és lakókocsik, illetve egyéb speciális járművek mentése során is pénztárcabarátok.

 

Az autómentés külföldön is napi 24 órában elérhető, hétvégén és ünnepnapokon egyaránt. A mentési feladatokat speciális tréler segítségével végezzük, amely garantáltan sérülésmentes szállítást tesz lehetővé. Gépjárműve karosszériája egyáltalán nem érintkezik a trélerrel, amelynek köszönhetően minden esetben karcolásmentesen szállítjuk a kívánt helyszínre.

 

Ha segítségre van szüksége, hívjon minket a +36 30 698 8284-es telefonszámon, és kollégáinkkal azonnal útnak indulunk!

Mit tartalmaznak az autómentés árak költségei?

Az autómentés árak tartalmazzák az üzemanyagköltséget, illetve a szállítandó gépjármű egyszeri felvételét és levételét. Az árak részét képezi még az országon belüli autópályadíj és a fél órás várakozási idő, amely szinte minden alkalommal hasznos a lerobbant gépjármű tulajdonosai számára.

 

Az autómentő cégek többsége az előbb említett költségek miatt extra felárral dolgozik, azonban nálunk ettől egyáltalán nem kell tartania. A telefonos egyeztetés folyamán az alapvető információk megismerését követően azonnal pontos árajánlatot nyújtunk. Az autómentés Budapest és Magyarország teljes területén egyaránt elérhető, napi 24 órában, hétvégén és ünnepnapokon is.

 

Ahogyan már említettük, mindig az Ön sajátos helyzete és igényei alapján állapítjuk meg a költségeket, így autómentés árak sokkal kedvezőbbek az Ön számára. Ha egyedi járművet szeretne szállítani, arra az esetre is hatékony megoldást nyújtunk. Legyen szó akár lakókocsik, vízi járművek vagy veterán autók szállításáról és mentéséről, garantáltan költséghatékony árakat biztosítsunk.

Milyen előnyökkel jár, ha minket választ?

  • Speciális tréler segítségével sérülés- és karcolásmentesen juttatjuk célba gépjárművét. Vízi járművek és lakókocsik szállítását is rövid határidővel vállaljuk.

 

  • Hétvégén és munkaszüneti napokon is rendelkezésére állunk, a nap 24 órájában. A hétfői csúcsforgalomban és a vasárnapi éjszakában is ugyanolyan gyors és hatékony segítséget nyújtunk.

 

  • Az autómentés árak nálunk valóban költséghatékonyak, és soha nem tartalmaznak rejtett költségeket. Ha gépjárműve szállításra szorul, hívjon minket bizalommal a +36 30 698 8284-es telefonszámon, hogy minél kevesebb időt kelljen várakoznia az úton.

 

Autómentés, autószállítás