Autómentés árak

Az autómentés árak belföldön és külföldön is 7.000 Ft-os alapdíjat és 100 Ft/km költséget jelentenek. Ezek az árak azonban tájékoztató jellegűek, hiszen a szállítani kívánt gépjárműve típusán és a célállomáson múlnak a költségek. Ha olcsó, de biztonságos autómentést szeretne, válasszon minket! 

Válasszon minket mert:

  • Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést. 
  • Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk. 
  • Az autómentés árakat az első beszélgetéskor pontosan meghatározzuk. 
  • 4 fő számára helyet biztosítunk az autószállítás során. 
  • 0-24 elérhetők vagyunk, és azonnal útnak indulunk. 
  • Vízi és speciális járműveket is hatékonyan szállítunk. 

Pontos autómentés árak belföldön és külföldön

Általában 7.000 Ft-os kiszállási alapdíjjal célszerű számolni az autómentés során. Az autószállítás további költsége a 100 Ft/km utazási díj, így Ön az úticélja alapján kap egyedi ajánlatot. Az autómentés pontos árait azonban mindig a kapcsolatfelvétel közben tudjuk ismertetni. 

Külföldön az autómentés árak szintén kedvezőek, és a fentebb említett összegekkel érdemes kalkulálni. Mivel a külföldi autószerelő szervizek jelentősen drágábban dolgoznak, ezért ajánlott Önnek is trélerrel hazavitetni autóját, majd egy otthoni műhelyben olcsóbban megjavíttatni. 

Az autómentés árak belföldön és külföldön is kedvezőek, ha ránk bízza a tréleres szállítást. Minden alkalommal előre ismertetjük a pontos autószállítási árat, így soha nem keletkeznek rejtett kiadásai. 

Ha Ön pénztárcabarát áron és karcolásmentesen szeretné gépjárművét elszállíttatni, hívjon minket a +36 30 698 8284-as autómentő telefonszámon!

Mit tartalmaznak az autómentés árak?

Az autómentés árak tartalmazzák az üzemanyagköltséget, illetve a szállítandó gépjármű egyszeri fel- és levételét. Tartalmazzák még az országon belüli autópálya díjakat és a fél órás várakozást is, ha időre lenne szüksége. 

Számos autómentő cég az előbb említett szállítási szolgáltatásokért extra díjat számol fel, azonban mi előre ismertetjük a pontos árakat. Az autómentés árak nálunk a kedvező szállítási díjak és az alapdíjban található extra szolgáltatások miatt valóban kedvezőek. 

Sajátos igények esetén természetesen egyedi árakat biztosítunk Önnek. Ha különleges járművet szeretne szállítani, speciális trélereink segítségével szakszerűen juttatjuk el A-ból B-be. Veterán autók és vízi járművek, illetve furgonok szállítását is sérülésmentesen elvégezzük. 

Az autómentés Budapesten és országosan, illetve külföldön is 24 órában elérhető. Szakembereinkkel a szakszerű és biztonságos szállítást garantáljuk. Gépjárműve rövid időn belül célba fog érni, és az autómentés árak a földön maradnak.

Miért minket válasszon, ha autószállításról van szó?

  • 24 órában segítünk az autómentésben. Szakembereinkkel éjjel-nappal az Ön rendelkezésére állunk, hogy lerobbant gépjárművét gyorsan elszállítsuk.
  • Az autómentés árak pontosak és korrektek. Miután megismertük a helyzetét, azonnal konkrét árajánlatot mondunk. Ha Önnek megfelel a munkadíj, rögtön a helyszínre indulunk.
  • Külföldi autómentés esetén is számíthat ránk. Akár környező vagy távolabbi országban hibásodott meg gépjárműve, segítünk a mentésben. Külföldre is gyorsan eljutunk, és hamar hazahozzuk járművét.
  • Trélerrel biztonságosan szállítjuk autóját az utakon. A karcolásmentes és kedvező árú szállítás garantált. Így járműve eredeti állapotában érkezik meg a helyszínre, és az autómentés árak miatt sem kell aggódnia. 
Autómentés, autószállítás