Autómentés árak

Az autómentés árak nálunk valóban kedvezőek, és soha nem tartalmaznak rejtett költségeket. Autómentés során kifejezetten fontos, hogy a gépjárművét gyakorlott szakemberek szállítsák el a helyszínről. Tapasztalt kollégáink segítségével gyorsan a mentés helyszínére megyünk, ahonnan a kívánt helyre szállítjuk az Ön gépjárművét. 

 

Autómentés árak belföldön és külföldön

Az autómentés árak meghatározásakor minden esetben arra törekszünk, hogy mindkét fél számára korrekt árajánlatot nyújtsunk. Mindennapi munkánk folyamán számos komoly kihívással találkozunk, de mindig sikeresen és teljes mértékben sérülésmentesen hajtjuk végre az autómentést. 

 

Az autómentés árak belföldön és külföldön egyaránt 7000 Ft-os alapdíjat tartalmaznak. Az autószállítás további költsége a 100Ft/km szállítási díj. Érdemes azonban megjegyezni, hogy az előbb említett árak tájékoztató jellegűek, és az átlagos munkadíjra vonatkoznak. 

 

Az egyik legfontosabb tényező az autómentés árak pontos kiszámítása során maga a gépjármű mérete és tömege. Minden esetben az Ön gépjárműve szállítására legideálisabb tréler segítségével készülünk, hogy az utazás garantáltan zökkenőmentes legyen. 

 

Természetesen az általunk nyújtott autómentés Budapest mellett az ország teljes területén és külföldön is elérhető, így Ön bárhol is tartózkodik, tudunk segíteni! 

Mit tartalmaznak pontosan az autómentés árak?

A költségekkel kapcsolatos legfontosabb információ, hogy az autómentés árak nálunk soha nem tartalmaznak rejtett kiadásokat. Miután megismertük az Ön egyedi helyzetét és igényeit, pontos és korrekt ajánlatot nyújtunk. 

 

Az autómentés árak természetesen tartalmazzák az üzemanyag költségeket, illetve a szállításra váró gépjármű egyszeri, trélerrel történő felvételét és levételét egyaránt. Az alapköltségek nálunk fedezik az országon belül fizetendő autópályadíj mellett a fél órás várakozási lehetőséget is, hiszen bármikor szükség lehet az extra időre. 

 

Az autómentéssel foglalkozó cégek nagy része a fent említett szolgáltatásokért már külön pótdíjat számol fel, amely jelentősen megterhelheti a költségeket. Az autómentés árak nálunk azonban mindig előre meghatározottak, és minden alkalommal kedvezőek. 

Az Ön igényei határozzák meg az árakat

Az autószállítás folyamán számos egyedi igény és tényező felmerülhet, amelyek alapján változhatnak az autómentés árak. Áraink természetesen az előre egyeztetett autószállítások során is költséghatékonyak. Amint megismertük az elvégzendő feladatot, azonnal a helyszínre indulunk, és biztosítjuk a szakszerű autómentést. 

 

Professzionális munkavégzésre tervezett tréler segítségével bármilyen egyedi gépjárművet elszállítunk a kívánt célállomásra. Speciális szállítási feladatok esetén a gépjármű súlyát és méreteit, illetve az egyedi jellemzőit is alaposan szemügyre vesszük, hogy a szállítás biztonságos legyen. Ilyenkor minden esetben egyedi árajánlatot adunk, mivel számos tulajdonság befolyásolja a felmerülő költségeket. 

 

A legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás, ha a +36 30 698 8284 telefonszámon felveszi velünk a kapcsolatot, hogy megismerhessük a céljait és az egyedi igényeit. Ha Önnek fontosak a korrekt autómentés árak, de emellett maximálisan megbízható munkavégzést szeretne, válasszon minket! 

Autómentés, autószállítás