Autószállítás

Az autószállítás kizárólag profi trélerrel végezhető, hiszen csak így garantálható a jármű karcolásmentes szállítása. Furgonmentést és vízi járművek, illetve gépek szállítását is 0-24 elérhetőséggel vállaljuk. 

 

Válasszon minket, mert:

  • Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.
  • Napi 24 órában elérhetők vagyunk, így bármikor a segítségére indulunk.
  • Hétvégén és ünnepnapokon is gondoskodunk az autómentésről.
  • Speciális trélereink segítségével bármilyen járművet elszállítunk.
  • Gyors határidővel dolgozunk, és hamar a helyszínre érkezünk.
  • Az első telefonhívás során konkrét árajánlatot nyújtunk.

Autószállítás belföldön és külföldön is

Belföldön és külföldön is napi 24 órában elérhető az autószállítás. Legyen bárhol az autómentés helyszíne, kollégáinkkal a nap bármely szakaszában azonnal a helyszínre indulunk. 

 

Az autószállítás Budapest és vidék teljes vonzáskörzetében ugyanolyan gyors, így nem kell aggódnia a hosszas várakozás miatt. Ha minket választ, rengeteg értékes időt nyerhet, amíg autóját az Önnek megfelelő helyre szállítjuk. 

 

Külföldön azért rosszabb lerobbanni az autóval, mert a javítási költségek jóval magasabbak lehetnek. Ilyenkor érdemes az olcsó autószállítás előnyeit kihasználva először hazajuttatni a járművét, majd egy otthoni autószerelő műhellyel kedvezőbb áron megjavíttatni. 

 

Ha autóját biztonságosan és pénztárcabarát áron szeretné a kívánt helyre szállíttatni, hívjon minket bizalommal a +36 30 698 8284-as telefonszámon, és azonnal segítünk Önnek! 

Autoszállítás - automentes2008.hu

Mit érdemes tudni az autószállítás árakról?

Alapvetően 7.000 Ft-os alapdíjjal és 100 Ft/km költséggel érdemes számolni. Ezek az árak érvényesek a belföldi és külföldi autószállítás során is. Érdemes azonban megjegyezni, hogy mindig az első beszélgetésünk során tudunk pontos ajánlatot nyújtani. 

 

Az árak a gépjárműve típusától is függenek. Ugyanis nem mindegy, hogy mekkora nagyságú és tömegű autót szeretne szállítani. Egyedi szállítási igények esetén speciális autószállító trélerrel juttatjuk célba a járművet. 

 

Nálunk az árak már tartalmazzák az üzemanyagköltségeket és a belföldi autópályadíjakat, illetve a fél órás várakozási időt is. Sokszor jól jön az extra idő, ezért mi Önnek is biztosítunk 30 percet indulás előtt. 

 

Minden autószállítás esetén előre tisztázzuk a költségeket. Az első telefonhíváskor már pontos munkadíjat közlünk. Így Önre semmilyen plusz kiadás nem vár, hiszen egyetlen fix árban állapodunk meg. 

 

Ha autószállítás jelenti a megoldást, válasszon költséghatékony és biztonságos technikát. Tapasztalt szakembereink és profi trélereink segítségével Önnek is segítünk járműve szállításában. 

Miért minket válasszon, ha autószállításra van szüksége?

  • 0-24 kereshet minket autószállítás és autómentés esetén is. Hétvégén és ünnepnapokon is elérhetők vagyunk, és azonnal az Ön tartózkodási helyére indulunk. Minden szállítással kapcsolatos feladatot elvégzünk, és az Önnek megfelelő helyen tesszük le autóját. 

 

  • Kedvező autómentés árakat biztosítunk. Áraink tartalmazzák az üzemanyaggal és belföldi autópálya használattal kapcsolatos költségeket is. Előre közöljük a fix árat, így nincsenek rejtett kiadások. 

 

  • 4 fő szállítását külföldi autómentés esetén is vállaljuk. Ön családjával és hozzátartozóival kényelmesen hazajuthat, amíg kollégáink járműve tréleres mentéséről gondoskodnak. 

 

  • Furgonmentés és vízi járművek, illetve veterán autók szállításakor is kereshet minket. Egyedi trélerekkel bármilyen járművet eljuttatunk A-ból B-be. 

 

Ha azonnali segítségre van szüksége, hívjon minket a +36 30 698 8284-as autómentő telefonszámon!