Autószállítás

Az autószállítás napi 24 órában, belföldön és külföldön is költséghatékonyan elérhető, ha minket választ. Ha professzionálisan és garantáltan karcolásmentesen szeretné járművét az Ön által kijelölt helyre juttatni, hívjon minket bizalommal a +36 30 698 8284-as telefonszámon!

Válasszon minket, mert:

  • Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.
  • Napi 24 órában elérhetők vagyunk, így bármikor a segítségére indulunk.
  • Hétvégén és ünnepnapokon is gondoskodunk az autómentésről.
  • Speciális trélereink segítségével bármilyen járművet elszállítunk.
  • Gyors határidővel dolgozunk, és hamar a helyszínre érkezünk.
  • Az első telefonhívás során konkrét árajánlatot nyújtunk.

Autószállítás Budapest és vidék teljes vonzáskörzetében

Az autószállítás és autómentés Budapest összes kerületében, illetve bármelyik magyarországi településen igénybe vehető. Amint felveszi velünk a kapcsolatot, néhány kérdés segítségével azonnal felmérjük a helyzetet, és szakszerű megoldást nyújtunk Önnek.

Budapesten a 23 kerület mindegyikében biztosítjuk a gyors és sérülésmentes autószállítás feltételeit. 24 órás elérhetőségünk hétvégén és ünnepnapokon is a rendelkezésére áll. Legyen szó bármilyen jellegű autószállításról, a sérülésektől mentes munkavégzést minden esetben garantáljuk.

Autoszállítás - automentes2008.hu

Külföldi autószállítás

A külföldi autószállítás szintén az év bármely napján igénybe vehető, és a sürgős eseteket is hatékonyan kezeljük. Az autómentés árak külföldön is ugyanolyan kedvezőek, így Önnek nem kell aggódnia a költséges szállítási díj miatt.

Természetesen mindig az Ön egyedi igényei alapján nyújtunk személyre szabott ajánlatot. Külföldi autószállítás esetén is a jármű mérete és súlya határozza meg elsősorban az árakat. Magyarországon és külföldön az átlagosan 7.000 Ft-os alapdíj mellett 100 ft/km szállítási költséggel szükséges számolni.

Ha külföldön tartózkodik a hozzátartozóival, és autószállítás vagy autómentés segítségével szeretné hazajuttatni gépjárművét, keressen minket a +36 30 698 8284-as telefonszámon!

Hogyan tudunk Önnek segíteni?

Az Ön gépjárműve egyedi igényei alapján, kifejezetten autószállítás céljára tervezett tréler segítségével gondoskodunk a fuvarozásról. Mérettől függetlenül szállítunk lakókocsikat és vízi járműveket, illetve veterán autókat is.

Költséghatékony és korrekt árakon dolgozunk. A pontos árakat már az első telefonbeszélgetés során ismertetjük, így nem merülnek fel rejtett költségek. Ha Önnek megfelel az általunk nyújtott árajánlat, tapasztalt kollégáinkkal szükség esetén azonnal a helyszínre indulunk.

Magyarországon kívül is segítünk. Külföldön az autójavítás sokkal drágább költségekkel járhat, ezért gazdaságosabb megoldást jelenthet a gépjármű Magyarországra szállítása. Autóját akár egyenesen egy hazai autószerelő műhelybe vagy gyorsszervizbe visszük, hogy Ön minél hamarabb használatba vehesse.

Az év 365 napján, napi 24 órában elérhetők vagyunk. Hétvégén, illetve munkaszüneti- és ünnepnapokon is a kapcsolatfelvételt követően rövid időn belül a helyszínre érkezünk. Legyen szó akár különleges járművek szállításáról vagy non stop autómentésről, garantáltan hatékony megoldásokat nyújtunk Önnek.

4 fő szállítását is biztosítjuk, ha hozzátartozóival kényelmes körülmények között szeretne a kívánt helyre utazni. A nappali hőségben vagy az éjszakai hidegben különösen kellemetlen a lerobbant autó körül várakozni, ezért érdemes a komfortos hazautazásról is gondoskodni.

Ha sérülésmentesen szeretné célba juttatni bármelyik járművét, vegye fel velünk a kapcsolatot +36 30 698 8284-as telefonszámon, és azonnali ajánlatot nyújtunk!