Autószállítás

Ha gépjárműve lerobbant vagy nem rendelkezik érvényes okmányokkal, abban az esetben az autószállítás jelenti a megoldást. Ha hatékonyan és gyorsan szeretné eljuttatni autóját a kívánt helyszínre, keressen minket bizalommal. A nap 24 órájában elérhetők vagyunk, és gyorsan a helyszínre érkezünk.

Autószállítás az egész országban és külföldön egyaránt

Az autószállítás Budapesten kívül az egész országban elérhető lehetőség. Legyen szó az ország bármely pontjáról, a kapcsolatfelvételt követően azonnal a helyszínre indulunk, hogy segíthessünk. Számunkra a nehezen megközelíthető helyszínek sem jelentenek akadályt, hiszen több százezer kilométerrel a hátunk mögött már szinte mindent láttunk. 

 

A belföldi lerobbanástól  és várakozástól már csak az a rosszabb, ha mindez külföldön történik. Természetesen a külföldi autószállítás sem jelent akadályt, hiszen szakértő kollégáink a nap 24 órájában állnak rendelkezésre a határon túli segítségnyújtásra is.

 

Akár belföldön vagy külföldön szeretné igénybe venni az autószállítás szolgáltatást, mi garantáltan segítünk annak gyors és sérülésmentes elvégzésében. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és azonnal árajánlatot adunk, majd útnak indulunk.

Autoszállítás - automentes2008.hu

Autószállítás trélerrel

A tréler segítségével történő autószállítás a leghatékonyabb megoldás, hogy a kívánt helyre eljuttassuk gépjárművét. A nyitott tréler mindig tökéletes biztonságot nyújt gépjárműve számára, így garantáltan sérülésmentesen szállítjuk el gépjárművét az Ön által meghatározott helyszínre.

 

Az autószállítás során a gépjárműve karosszériája soha nem érintkezik a trélerrel, ezért semmilyen karcolás nem keletkezik útközben. Az általunk használatos nyitott tréler rendkívül alacsony légellenállással rendelkezik, amelynek köszönhetően az üzemanyag fogyasztás is kedvező. 

 

Az alacsony üzemanyag fogyasztás miatt természetesen Ön is kedvezőbb áron veheti igénybe az autószállítással kapcsolatos szolgáltatásainkat. Mindig igyekszünk a lehető legkedvezőbb árajánlatot kínálni Önnek, ezért az árainkat valóban a földön tartjuk.

Mit kínálunk Önnek?

  • A nap 24 órájában bármikor rendelkezésére állunk. Legyen szó akár kora reggeli vagy késő éjszakai időpontról, a szakszerű segítséget bármikor elérheti, ha minket választ.


  • Áraink semmilyen rejtett költséget nem tartalmaznak. Az autószállítás költségeit mindig pontosan ismertetjük, és igyekszünk a lehetőségek szerinti legkedvezőbb árajánlatot biztosítani.

 

  • Az autószállítás és autómentés során gépjárműve garantáltan sérülésmentesen ér célba. A nyitott trélerrel való szállítás során a legkisebb karcolás sem érheti az Ön gépjárművét. Az autó karosszériája egy pillanatra sem érintkezik a tréler alumínium szerkezetével, ezért a biztonság többszörösen garantált.

 

  • Tartózkodjon bárhol az országban, a gyors autószállítás soha nem jelent akadályt számunkra. Miután egyeztettünk Önnel a legfontosabb szállítással kapcsolatos információkról, azonnal autóba ülünk, és a helyszínre érkezve segítséget nyújtunk.

 

  • Az autók mellett bármilyen jármű szállítását képesek vagyunk szakszerűen elvégezni. Motorok, furgonok és vízi járművek szállítása esetén is gördülékenyen oldjuk meg a feladatokat. Speciális, egyedi gépjárművek szállítása esetén is mindig kedvező megoldást biztosítunk.