Tréler

Tréler segítségével az autószállítás mindig biztonságos és azonnali megoldás. Akár autómentés vagy veterán autó szállítás a célja, szakembereinkkel garantáltan segítünk Önnek. Gépjárművét speciális trélerrel szakszerűen szállítjuk az Ön által kijelölt helyre. 

 

 

Válasszon minket, mert:

 • Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.
 • Napi 24 órában elérhetők vagyunk, így bármikor a segítségére indulunk.
 • Hétvégén és ünnepnapokon is gondoskodunk az autómentésről.
 • Speciális trélereink segítségével bármilyen járművet elszállítunk.
 • Gyors határidővel dolgozunk, és hamar a helyszínre érkezünk.
 • Az első telefonhívás során konkrét árajánlatot nyújtunk.

Autószállítás tréler segítségével belföldön és külföldön

Ha autószállításra vagy autómentésre lenne szüksége, a legegyszerűbb megoldást a tréler jelenti. Trélerrel ugyanis biztonságosan és rövid idő alatt juttatjuk célba az Ön járművét is. Az autómentés árak velünk valóban kedvezőek, és előre közöljük a pontos költséget. 

 

Belföldön és külföldön is tréler használatával szállítjuk autóját. Így garantáljuk gépjárműve biztonságos szállítását, és biztosítjuk az alacsony árakat. 

 

Legyen szó Budapest vagy vidék településeiről, Magyarországon extra rövid idő alatt a helyszínre érkezünk. 24 órában elérhet minket, és tréler használatával gondoskodunk autója szállításáról. 

 

Külföldön is segítünk Önnek, ha autója lerobbant vagy egyéb okok miatt szorul szállításra. Érdemes ilyenkor autómentőt igénybe venni, hogy kevesebb legyen a kiadás. Az itthoni autószerelők ugyanis jelentősen kedvezőbb áron javítják meg járművét. 

 

Ha biztonságos tréleres autószállításra lenne szüksége, hívjon minket a +36 30 698 8284-as telefonszámon! 

Autómentés, autószállítás

Miért kiváló autómentő eszköz a tréler?

 • Nem érintkezik a gépjárműve karosszériájával. A tréler legfontosabb előnye, hogy garantáltan sérülésmentes szállítást tesz lehetővé. Nem kell aggódni a legkisebb karcolás miatt sem, hiszen a tréler fém felülete nem ér az autójához. 

 

 • Költséghatékony autószállítást biztosít. A biztonságos szállítás mellett természetesen a költséghatékonyság is fontos szempont. A tréleres autószállítás költségei nálunk csupán 100 Ft/km díjat jelentenek. Az alapdíj belföldön és külföldön is 7.000 Ft. 

 

 • Rövid idő alatt célba juttatja autóját. Ahhoz, hogy minél hamarabb újra autóba ülhessen, hamar haza kell juttatni járművét. Tréler segítségével gyorsan szállítjuk autóját a kívánt helyre, akár azonnal egy autószerelő műhelybe vagy gyorsszervizbe. 

 

 • Autókon és furgonokon kívül vízi, illetve speciális igényű járműveket is szállít. Minden feladatra egyedi tréler áll rendelkezésünkre, hogy karcolásmentesen vigyük járművét a célállomásra. 
Automentés Budapest - automentes2008.hu

Hogyan segítünk Önnek, ha autószállításra van szüksége?

 • Tréler használatával biztonságosan az Önnek megfelelő helyszínre szállítjuk autóját. Az autómentés Budapest területén is hamar elérhető. Ha gyorsan és olcsón szeretne gondoskodni járműve tréleres szállításáról, hívjon minket a +36 30 698 8284-as telefonszámon! 

 

 • Már az első telefonbeszélgetés közben pontos ajánlatot adunk, így soha nincsenek rejtett költségek. Ha Önnek megfelel az autószállítás ára, azonnal a helyszínre indulunk, és minden feladatot ellátunk. 

 

 • Belföldi és külföldi autómentés során is gyorsan a helyszínre érkezünk, hogy Önnek minél kevesebbet kelljen várakoznia. Budapesten és vidéken, illetve külföldön is rövid idő alatt elkezdjük járműve mentését. 

 

 • 4 személynek helyet biztosítunk, hogy Ön a hozzátartozóival együtt akár azonnal hazautazhasson. Barátait vagy családtagjait kényelmes autónkkal szállítjuk haza, amíg kollégáink a lerobbant jármű mentését végzik.