Autószállítás

Az autószállítás az ország teljes területén és külföldön is rövid idő alatt, szakszerűen megoldható. Ha Önnek szakszerű és sérülésmentes autószállításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! 

 

Autószállítás Budapesten és vidéken

Az autószállítás olyan feladat, amelyet érdemes szakértőkre és professzionális felszerelésekre bízni. Nyitott szállításra alkalmas tréler segítségével bármilyen típusú gépjárművet szakszerűen és biztonságosan szállítunk a meghatározott címre.  

 

Az autószállítás és autómentés Budapest bármely kerületében, napi 24 órában elérhető. Akár a reggeli, munkába tartó úton robban le az Ön gépjárműve, akár a kora esti csúcsforgalomban mondja fel a szolgálatot, mi garantáltan segítünk. Természetesen az előre egyeztetett autószállítás is a nap bármely szakában kivitelezhető. 

 

Ha Ön veterán autóval vagy speciális kialakítású gépjárművel rendelkezik, arra az esetre is tökéletes megoldásokat biztosítunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 30 698 8284 telefonszámon, és azonnal tájékoztatjuk a megoldási lehetőségekről! 

Autoszállítás - automentes2008.hu

Autószállítás külföldön

Külföldön lerobbanni a gépjárművel sokszor maga a rémálom, azonban kollégáink segítségével Ön rövid idő alatt gondoskodhat az autómentésről. Külföldön az autó javítás ára a többszöröse lehet a magyarországi költségeknek, éppen ezért célszerű az autószállítás lehetőségét választani. 

 

Az autószállítás költséghatékony, hiszen tréler használatával hozzuk haza a meghibásodott gépjárművét. Szállítási eljárásunknak köszönhetően az Ön gépjárműve garantáltan sérülésmentesen érkezik a kívánt helyszínre. A nyitott tréler szakszerű kialakítása miatt a gépjármű karosszériája nem ér hozzá az alumínium szerkezethez, így a legkisebb karcolás veszélye sem áll fenn. 

 

Gépjárműve mellett természetesen az Ön és családja szállításáról is gondoskodunk. Családi autómentés során összesen 4 személyt tudunk a kívánt helyre szállítani. Tapasztalt sofőrünk és a kényelmes, igényes körülményeket biztosító autónk segítségével elvisszük Önöket a megbeszélt helyszínre. 

Hogyan tudunk Önnek segíteni?

Akár belföldi vagy külföldi autómentésről van szó, szakembereinkkel a nap 24 órájában várjuk hívását. A késő éjszakai és hajnali órákban is ugyanolyan gyorsasággal és hatékonysággal dolgozunk, akárcsak a kora délutáni időszakban. Hívjon minket a +36 30 698 8284 telefonszámon, és azonnal a helyszínre sietünk, hogy segítséget nyújtsunk! 

 

Speciális és veterán gépjárművek szállítását is akadálymentesen elvégezzük. Sajátos igényű jármű számára olyan trélert biztosítunk, amely tökéletesen alkalmas a szállítására. Gépjárműve biztonsága minden esetben garantált, hiszen nyitott trélerekkel dolgozunk. 

 

Minden autószállítás esetén egyedi ajánlatot nyújtunk Önnek, miután egy telefonbeszélgetés során megismertük az igényeit és elvárásait. Belföldön és külföldön általában 7.000 Ft-os alapdíjjal és 100 Ft/km költségekkel érdemes megközelítőleg számolni. Részletesebb információkért kérjük, tekintse meg az autómentés árak kiszámításának tényezőit. 

 

A gyors autószállítás mellett igyekszünk minden esetben kedvező ajánlatot nyújtani. Fontos azonban megjegyezni, hogy a gépjármű típusa és mérete, illetve az egyedi igények határozzák meg az árakat, így mindig a kapcsolatfelvételt követően tudunk pontos költségeket ismertetni.