Autómentés

Autómentő Budapest | Hogyan segítünk Önnek? | GY.I.K. 

Autómentés
Share on facebook

Az általunk biztosított tréleres autómentő Budapest mindegyik kerületében, napi 24 órában elérhető. Ha gépjárművével lerobbant, csak keressen minket, és kollégáinkkal rövid idő alatt a helyszínre érkezünk. Személyautók mellett furgonok és egyéb járművek szakszerű szállítását is elvégezzük. Ismerje meg a budapesti autómentéssel kapcsolatos legfontosabb információkat! 

 Válasszon minket, mert:

 • Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést. 
 • Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk. 
 • Az autómentés árakat az első beszélgetéskor pontosan meghatározzuk. 
 • 4 fő számára helyet biztosítunk az autószállítás során 
 • 0-24 elérhetők vagyunk, és azonnal útnak indulunk. 
 • Vízi és speciális járműveket is hatékonyan szállítunk. 

Mennyibe kerül az autómentő Budapest területén?

Az autómentő Budapesten 6.900 Ft-os óradíjjal dolgozik. Szakképzett, rutinos kollégáink segítségével gyorsan a meghibásodott autója helyszínére érkezünk, és minden szállítással kapcsolatos feladatot elvégzünk. Mivel non stop elérhetők vagyunk, ennek köszönhetően a hétfő délutáni forgalomban vagy a hétvégi dugókban is a rendelkezésére állunk. 

 Ha vidéki vagy külföldi autómentésre van szüksége, mi akkor is tudunk Önnek segíteni. Ilyen esetben az autómentés árak tekintetében szintén 6.900Ft/óra a munkadíj. Az autómentés ára tehát mindig fix, így soha nem merülnek fel előre nem várt kiadások. 

Hogyan történik az autómentés Budapesten?

Ön felveszi velünk a kapcsolatot, és megismerjük az autómentési feladatot. Amikor megkeres minket, először megismerjük a gépjárműve típusát, illetve a szállítás helyét. Nálunk soha nem merülnek fel előre nem várt kiadások, hiszen mindig fix munkadíjjal dolgozunkAmint megbeszéltük a részleteket, munkatársainkkal rögtön a vontató járműbe ülünk. Az autómentő Budapest bármely szegletébe képes gyorsan eljutni.  

 Tréler segítségével biztonságosan végezzük el az autószállítástMindig speciális trélerrel gondoskodunk gépjárműve szállításáról, ezért garantáltan az eredeti állapotában fogjuk letenni autóját az Ön által meghatározott helyre. Autója karosszériája egy pillanatra sem ér hozzá a fémes felülethez, így a legkisebb karcolásra sincs esély. Nyitott trélerrel dolgozunk, amely a legjobb választás az autómentésre. A nyitott trélerek ugyanis kis légellenállást biztosítanak, így az üzemanyag költségek csak minimálisan emelkednek. 

Az autómentő Budapesten családi szállítást is vállal?

Igen, a családi autómentő Budapesten is elérhető. A vontató gépjárművünkkel összesen 4 fő szállítását tudjuk garantálni. Így Ön és hozzátartozói nyugodtan, kényelmes utazási körülmények között juthatnak a kijelölt helyszínre. A családi autómentő Budapest mindegyik kerületében rendelkezésére áll, és napi 24 órában igénybe vehető. Ennek köszönhetően nem kell a drága taxizást választani, hiszen mi is elvégezzük a szállítást. 

Milyen gépjárművek mentésére van lehetősége?

 • Személyautó 
 • Motorkerékpár 
 • Veterán, speciális autó 
 • Kisteherautó 
 • Vízijármű 
 • Lakókocsi 
 • Munkagép 

 Ha speciális gépjármű mentéséről beszélünk, akkor is 6.900Ft/óra költséggel szükséges számolni. Olyan trélerrel fogunk dolgozni, amely tökéletesen megfelel az adott jármű szakszerű, biztonságos szállításához. 

Miért minket keressen, ha az autómentőre Budapesten van szüksége?

Rövid idő alatt megérkezünk. Forgalomtól függően, akár 1 óra alatt is eljutunk Önhöz, és mindenről gondoskodunk. 

 Pénztárcabarát áron dolgozunk. Budapesten is mindig 6.900Ft/óra munkadíjjal végezzük az autómentést, ezért ha költséghatékonyan szeretné megoldani a problémáját, válasszon minket. 

 Autómentő Budapest összes kerületében, kedvező áron és biztonságosan, illetve gyors megérkezéssel? Ha minket választ, mindezek garantáltak. Hívjon minket a non stop!

Autómentés Budapest

Autómentés Budapest | A leggyakoribb kérdések és válaszok | GY.I.K.

Az autómentés Budapest teljes területén, napi 24 órában elérhető. Speciális autómentő trélerrel dolgozunk, így a sérülésmentes szállítás minden esetben garantált. Az alábbi írásunkban választ adunk a leggyakoribb kérdésekre. Ha autómentésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!  Válasszon minket, mert: Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést.  Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk.  Az autómentés árakat

Tovább »
Autómentés

Autószállítás | Gyakori kérdések és válaszok | GY.IK.

Az autószállítás rendkívül precíz munkát igényel, azonban velünk garantáltan sérülésmentesen gondoskodhat gépjárműve szakszerű szállításáról. Az alábbi írásunkban összegyűjtöttük az autószállítással kapcsolatos legfontosabb kérdéseket és válaszokat. Ha gépjárművét rövid idő alatt és profin szeretné eljuttatni A-ból B-be, akkor válasszon minket!  Válasszon minket, mert: Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre. Napi 24

Tovább »
Autómentés

Tréler: Miért a leghatékonyabb választás autószállításhoz?

Ha szakszerű autómentésről van szó, akkor az autószállító tréler használata jelenti a legbiztonságosabb megoldást. Segítségével kedvező áron és rövid határidővel juttathatja el autóját az Önnek megfelelő helyre.   De miért a tréleres szállítás a leghatékonyabb választás? Miért előnyösek a nyitott trélerek? A következő írásunkban ezekre a kérdésekre is válaszokat adunk.  Válasszon

Tovább »