Autómentés galéria

Autómentési galériánkban az eddigi autómentés munkáinkról és autóinkról láthat képeket, a teljesség igénye nélkül.

Előző
Következő
previous arrownext arrow
Slider

Leállt az autója? Pánikra semmi ok! Az autómentő Budapest területén belül és azon kívül is éjjel-nappal, valamint ünnepnapokon mérsékelt áron áll rendelkezésére.

Amikor gépjárművünk használhatatlanná válik az utazás kellős közepén, az roppant kellemetlen helyzet. Még tovább fokozza a feszültséget, ha az ember siet valahová, vagy családjával együtt utazik. Ezen a problémán segítünk. Az autómentő Budapest határain kívül, akár külföldről is hívható. Családja vagy kollégái miatt sem kell aggódnia, négy főig őket is elszállítjuk kényelmes, tiszta körülmények között.

Autómentő Budapest szolgáltatásunk hétvégén

Az éjszaka kellős közepén vagy hétvégén hagyta cserben gépjárműve? Ne aggódjon, autómentő Budapest szolgáltatásunk ezekben az időszakokban is működik.

Murphy törvénye szerint ami elromolhat, az el is romlik. Ez fokozottan igaz az autókra, hiszen gépjárművünkre jobban rá vagyunk utalva utazás közben, mint gondolnánk. Különösen igaz ez azokban az időszakokban, amikor „még a fű sem nő”. Hétvégén, éjszaka, ünnepnapokon. Amennyiben úgy gondolja, hogy a legrosszabb, ami előfordulhat, ha éjjel vagy ünnepnapon leáll az autója, másként tapasztalja, amennyiben hozzánk fordul segítségért. Gyorsan, mérsékelt áron elszállítjuk gépjárművét, családját, legyen bármilyen napszak, vagy a hét bármely napja.

Legyen felkészült! Mentse el ezt a telefonszámot! Bármikor szüksége lehet rá. Telefon: +36 30 698 8284