Autómentés árak

Nálunk az autómentés árak valóban korrektek, és semmilyen esetben nincsenek rejtett költségek. A kapcsolatfelvételt követően ismertetjük a pontos árakat, és azonnal a helyszínre indulunk a gyors segítség érdekében. 

Autómentés árak belföldön és külföldön

Akár belföldön vagy külföldön van szüksége segítségre, nálunk az autómentés árak mindkét esetben kifejezetten mérsékeltek és pénztárcabarátok. Alapelvünk, hogy az Ön problémáinak megoldása az első számú feladatunk, és a szakszerű megoldás mellé mindig kedvező árajánlatot kínálunk. 

 

Az autó meghibásodása és az emiatt szükséges szállítása éppen elég problémát jelent önmagában is, ezért kifejezetten ügyelünk arra, hogy mindig korrekt árakkal dolgozzunk. Nem számítunk fel extra költségeket, és az alapdíjakat is igyekszünk minden szituációban a földön tartani.

 

Alapvetően az autómentés árak belföldi és külföldi segítségnyújtás esetén is 7000 forintos alapdíjat, továbbá 100 forint/km költséget jelentenek. Fontos megjegyezni, hogy ezek az árak csak tájékoztató jellegűek, hiszen számos különböző szituációval találkozhatunk az autómentés során. 

 

Az autómentés árak erőteljesen függenek a mentésre szoruló gépjármű méretétől és súlyától, hiszen elsősorban ez a két érték határozza meg a költségeket. 

 

Átlagosan a következő árakkal célszerű számolni az autómentés során:

 

Budapest és Pest megye: 7.000 Ft-tól

 

Belföld: 7.000 Ft alapdíj + 100 Ft/km

 

Külföld: 7.000 Ft alapdíj + 100 Ft/km

 

Ha Önnek autómentésre van szüksége, keressen minket bizalommal, és garantáltan kedvező árakon biztosítjuk a szakszerű segítséget. 

Autómentés árak egyedi gépjárművek és igények esetén

Ha Önnek egyedi jármű szállítására van szüksége, abban az esetben is tökéletes segítséget biztosítunk. Az autómentés árak terén ilyenkor különösen fontos az autó súlya és mérete, illetve az egyedi jellemzői is. 

 

Ha a speciális járművével kapcsolatban megismertük a szükséges műszaki adatokat, azonnal árajánlatot adunk. Szerencsére a pontos költségeket nagyon rövid idő alatt meg tudjuk határozni, főleg autómentések során. Amennyiben Önnek megfelel a munkadíj, azonnal hozzálátunk az autó szállításához, hogy minél hamarabb eljuttassuk a kívánt helyszínre. 

Mit tartalmaznak pontosan a költségek?

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy pontosan mit is tartalmaznak az autómentés árak. Így minden tényező számításba vehető, de természetesen nálunk rejtett költségek soha nem állnak fenn.

 

Az autómentés árak minden esetben magukba foglalják a tréler üzemanyagköltségét, illetve a szállítani kívánt gépjármű egyszeri felvételét és levételét egyaránt. A költségek tartalmazzák az országon belüli autópálya díjakat,  továbbá a félórás várakozási díjat, amely bármikor előfordulhat. 

 

Az autómentők többsége az előbb említett tényezők közül minimum egyért extra költséget számol fel az alapdíjon felül, azonban Önnek ilyentől soha nem kell tartania, ha minket választ. Az autómentés árak nálunk éppen emiatt az ügyfél- és pénztárcabarát költségszámítás miatt kedvezőek mindenki számára.

Autómentés, autószállítás