Autó Bikázás

Az autó bikázás kiváló segítséget képes nyújtani, ha gépjárműve akkumulátora váratlanul lemerülne. Az akkumulátor lemerülése nem ritka jelenség, főleg a téli hónapok beköszöntével. Kifejezetten kellemetlen élmény, amikor a gépjármű az akkumulátor lemerülése miatt nem indul el. Ilyenkor nélkülözhetetlen a gyors és hatékony megoldás biztosítása, hogy az Ön autója ismét működőképes állapotban legyen. 

Mikor ajánlott megoldás az autó bikázás?

Az autó akkumulátora általában a hideg téli időkben szokott a leggyakrabban lemerülni. A rendkívül alacsony hőmérséklet miatt az akkumulátor teljesítménye jelentősen csökkenhet, és rövid idő alatt teljesen le is merülhet. 

 

A hideg miatt csökkentett teljesítményű akkumulátor beindítása az önindító számára olyan extra terhelést jelenthet, amellyel már sokszor nem képes megbirkózni. A gépjármű motorjának beindításához külső akkumulátor segítségét vesszük igénybe. 

 

Az autó bikázás szakszerű elvégzését követően a gépjárművel legalább 30-40 kilométert szükséges megtenni, hogy a generátor feltöltse az akkumulátort. Ennek segítségével biztosítható, hogy az akkumulátor megtartsa teljesítményét. 

 

Akárcsak az autószállítás esetén, az autó bikázás során is fontos, hogy a munkavégzés gyors legyen, és valódi megoldást jelentsen a problémára. Tapasztalt szakembereink már számtalan akkumulátor bikázással kapcsolatos esetben nyújtottak segítséget, és ennek köszönhetően szinte mindenféle szituációval találkoztak már. 

Autómentés, autószállítás

Az ország bármely pontján rendelkezésre állunk

Amikor autó bikázás szükséges, kifejezetten fontos, hogy a segítség elérhető közelségben legyen. Magyarország teljes területén segítséget nyújtunk, így Önnek egyáltalán nem kell aggódnia a hosszas, idegőrlő várakozási idők miatt.

 

Legyen szó akár Budapestről vagy vidékről, a gyors segítség elengedhetetlen ahhoz, hogy Ön újra használhassa gépjárművét. Éppen ezért igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt kiérni a helyszínre, hogy elvégezzük az autó bikázás feladatait.

 

Ha segítségre van szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és azonnal autóba ülünk, hogy segíthessünk beindítani gépjárművét.

Autómentés, autószállítás

Miért minket válasszon, ha autó bikázás szükséges?

  • Napi 24 órában elérhetők vagyunk, így bármikor kereshet minket. Az akkumulátor szinte mindig a legrosszabb időpontban adja meg magát, ezért fontos, hogy Ön minél hamarabb szakszerű segítséget kapjon.

 

  • Az árak nálunk valóban a földön járnak. Alapelvünk, hogy a problémákat szakszerűen, de egyúttal kedvező áron oldjuk meg. Nálunk soha nem merülnek fel nem várt kiadások és rejtett költségek. A kapcsolatfelvétel során ismertetjük az árajánlatunkat, és ha az Ön számára megfelelő az autó bikázás díjazása, abban az esetben már útnak is indulunk.

 

  • Szakembereink minden problémára képesek azonnali és hatékony megoldást nyújtani, és ez az autó bikázás során is érvényes. Az akkumulátor újraélesztését rövid idő leforgása alatt elvégezzük, hogy Ön minél hamarabb folytathassa útját.


  • Ha a gépjárműve további műszaki hibák miatt nem lenne képes elindulni, abban az esetben tréler segítségével az Ön által meghatározott helyszínre visszük az autót.