Autómentő Budapest

Az autómentő Budapesten és vidéken, illetve külföldön is 0-24 órában elérhető. Lerobbant autóját tréler segítségével szállítjuk az Önnek megfelelő helyszínre. Ha olcsó, de biztonságos autómentésre lenne szüksége, hívjon minket a +36 30 698 8284-as telefonszámon! 

Válasszon minket, mert:

 • Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést. 
 • Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk. 
 • Az autómentés árakat az első beszélgetéskor pontosan meghatározzuk. 
 • 4 fő számára helyet biztosítunk az autószállítás során 
 • 0-24 elérhetők vagyunk, és azonnal útnak indulunk. 
 • Vízi és speciális járműveket is hatékonyan szállítunk. 
Autómentő Budapest - automentes2008.hu

Autómentő Budapest és Pest megye vonzáskörzetében

Az autómentő Budapest és Pest megye egész területén elérhető. Napi 24 órában, hétvégén és ünnepnapokon is segítünk az autómentésben. Egyedi igények esetén speciális autószállító trélerrel visszük el a járművet. 

 

Pest megye teljes vonzáskörzetében a rendelkezésére állunk. Az autómentő Budapest közeli településekre is gyorsan eljut, hogy járművét az Önnek megfelelő helyen tegye le. 

 

Azonban vidéken is segítséget nyújtunk, így Magyarország bármelyik településére azonnal el tudunk indulni. Tréleres autószállítással mindig költséghatékony és biztos megoldást kínálunk Önnek is. 

 

Az autómentő Budapest mindegyik kerületében 24 órás elérhetőséggel rendelkezik. Ha kedvező áron és karcolásmentesen szeretné elszállíttatni gépjárművét, hívja a +36 30 698 8284-as telefonszámot! 

Autómentés, autószállítás

Az autómentő Budapest mellett külföldön is elérhető?

Szerencsére az autómentő Budapest mellett külföldön is 24 órában elérhető. Ajánlott a lerobbant autóját trélerrel Magyarországra szállíttatni, hogy sokkal olcsóbban megjavítsák egy autószerelő műhelyben. 

 

Az autószállítást külföldön is 7.000 Ft-os alapdíjjal és 100 Ft/km útiköltséggel veheti igénybe. Az autómentés árakat az első telefonos egyeztetés során ismertetjük, és egy fix ajánlatot adunk Önnek. 

 

Külföldön is trélerrel vállaljuk vízi járművek és furgonok, illetve veterán autók és speciális gépek szállítását. Ön ismerteti egyedi igényeit, mi pedig szakembereinkkel felkészülünk a szakszerű jármű szállításra. 

 

Fontos megjegyezni, hogy a külföldi autószerelő műhelyek sokkal drágábban dolgozhatnak, mint a magyar szervizek. Ha költséghatékonyan szeretné hazajuttatni és javíttatni autóját, érdemes az autómentést választani. 

 

Ha bármikor lerobbant gépjárművével, és segítségre lenne szüksége, az általunk kínált autómentő Budapest és vidék, de külföld településein is azonnal elérhető megoldás. 

Hogyan segítünk Önnek az autómentésben?

 • Telefonon keresztül megbeszéljük az autómentés részleteit. Ön ismerteti a gépjárműve típusát és helyszínét, mi pedig pontos ajánlatot nyújtunk. 

 

 • Ha Önnek megfelel az autómentés ára, kollégáinkkal azonnal a helyszínre indulunk. Igyekszünk belföldi és külföldi településekre is gyorsan eljutni. 

 

 • Az autómentő Budapest területén is non stop elérhető. Napi 24 órában kereshet minket, mi mindig ugyanazzal a hatékonysággal dolgozunk. 

 

 • 7.000 Ft-os alapdíjjal és 100 Ft/km költséggel dolgozunk. Az autómentés Budapest mindegyik kerületében egységes árazású. Ezek az árak érvényesek a vidéki és külföldi autószállításokra is. 

 

 • Családja is Önnel várakozik az autó lerobbanása után? Ne aggódjon, 4 főt kényelmes autónkkal akár egyenesen hazaszállítunk, hogy minél kevesebb kellemetlenséggel járjon a műszaki hiba. 

 

 • Minden kérdésére pontosan és részletesen válaszolunk a kapcsolatfelvétel során. Ha meghibásodott autója vagy furgona mellett várakozik, gondoskodjon minél hamarabb a szakszerű szállításról. Az autómentő Budapest területén is gyorsan Önhöz érkezik. 

 

Keressen minket a +36 30 698 8284-as telefonszámon, és azonnal segítünk Önnek!