Autómentés Budapest

Az autómentés Budapest kerületeiben is rövid időn belül elérhető, ha Ön lerobbant gépjárművével. Speciális tréler segítségével szállítjuk autóját az Önnek megfelelő helyre, hogy a javítás után újra volán mögé ülhessen. Legyen szó Budapest bármelyik kerületéről, velünk az autómentés 0-24 órában megoldható!

 

Válasszon minket, mert:

 • Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést. 
 • Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk. 
 • Az autómentés árakat az első beszélgetéskor pontosan meghatározzuk. 
 • 4 fő számára helyet biztosítunk az autószállítás során 
 • 0-24 elérhetők vagyunk, és azonnal útnak indulunk. 
 • Vízi és speciális járműveket is hatékonyan szállítunk. 
Autómentő Budapest - automentes2008.hu

Autómentés Budapest összes kerületében 0-24 órában

Az általunk végzett 24 órás autómentés Budapest összes kerületében elérhető. Non stop elérhetőségünknek köszönhetően bármikor útnak indulunk, hogy gépjárművét trélerrel szállítsuk el a helyszínről. 

Budapest és Pest megye területén az autómentést pénztárcabarát árakon veheti igénybe. Belföldön és külföldön egyaránt 7.000 Ft-os alapdíjjal és 100 Ft/km költséggel érdemes számolnia. Ezek az autómentés árak tájékoztató jellegűek, így mindig az első kapcsolatfelvétel során teszünk pontos ajánlatot. 

Az autómentés Budapest legforgalmasabb időpontjaiban is gyorsan elvégezhető. Így Önnek marad ideje folytatni a teendőit, és értékes időt nyerhet. Lerobbant gépjárművét akár egy autószerelő műhelybe is elszállítjuk, hogy Ön minél hamarabb volán mögé ülhessen.

Autómentés, autószállítás

A non stop autómentés Budapest mellett máshol is elérhető?

Természetesen igen. Az autószállítás és autómentés Budapest mellett Magyarország egész területén elérhető. Ha vidéken lenne szüksége segítségre, szakembereinkkel azonnal a helyszínre indulunk.  

Az autómentés Budapest és vidék helyszínein is ugyanúgy működik: Önhöz érkezve autóját gyorsan trélerre helyezzük, és elindulunk a kívánt helyszínre. 

A tréleres autószállítás külföldről is azonnal elérhető. Ha olcsón haza szeretné juttatni gépjárművét, akkor autószerelő helyett érdemes a külföldi autómentést választania. Így elkerülheti a drága szerviz költségeket, és itthon már jelentősen kedvezőbb áron javíttathatja meg autóját. 

Szerencsére az autószállítás külföldről árak terén sem jelent extra kiadást, hiszen 7.000 Ft-os alapdíjjal dolgozunk, akárcsak itthon. Egy telefonbeszélgetés során megismerjük a mentéssel kapcsolatos információkat, és speciális trélerrel azonnal a helyszínre indulunk. 

Ha Önnek fontos az olcsó és biztonságos autómentés Budapest és vidék, illetve külföldi lerobbanás esetén is, hívjon minket a +36 30 698 8284-as telefonszámon!

Miért előnyös, ha ránk bízza az autószállítást?

 • Költséghatékonyan dolgozunk. Az autómentési feladatokat mindig előre egyeztetett árakon végezzük. Amint Ön felveszi velünk a kapcsolatot, és megismerjük az autószállítás részleteit, pontos árakat közlünk. Nincsenek rejtett kiadások és előre nem várt költségek, hiszen mindent előre tisztázunk. Az autómentés Budapest és vidék legforgalmasabb időszakaiban is gyorsan végrehajtható. 
 • Tréler segítségével biztonságosan szállítjuk autóját az Önnek megfelelő helyre. Autók mellett furgonok, vízi járművek és egyéb, speciális gépjárművek szállítását is elvégezzük. Egyedi szállítási igényű, veterán autókat is garantáltan sérülésmentesen juttatunk célba. 
   
 • Családja szállításáról is gondoskodunk, hiszen 4 főt saját autónkkal, kényelmesen viszünk a kijelölt helyszínre. Így Ön és hozzátartozói rövid időn belül, nyugodt körülmények között juthatnak haza. 
   
 • Az autómentés Budapest minden kerületében, 24 órában elérhető. Bármikor legyen szüksége profi autószállításra, keressen minket bizalommal a +36 30 698 8284-as telefonszámon!